Nyheder14. maj 2017

”Matador”s Holger Juul Hansen: Stak af med ung kvinde

– Jeg havde forelsket mig i en af de yngste og dejligste balletdanserinder, skriver "Matador"-skuespilleren Holger Juul Hansen i sin erindringsbog
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_128.jpg
 (Foto: All Over)

Hans Christian Varnæs og konsulinden var i DR’s kultserie Matador tætte venner, men uden for skærmen var de mere end bare dét.

Da serien første gang løb over skærmen i 1978, kunne Holger Juul Hansen og Else-Marie, som deres borgerlige navne er, have fejret sølvbryllup – hvis der altså ikke var kommet en Inge i vejen.

Holger blev i 1952 gift med den 20 år ældre operettestjerne Else-Marie, ni dage efter at de første gang havde mødt hinanden.

I 12 år var Else-Marie og Holger Juul Hansen lykkeligt gift, men efter Holgers møde med Inge stod ægteskabet ikke til at redde.

– Jeg havde forelsket mig i en af de yngste og dejligste balletdanserinder, Det Kongelige Teater havde inden for murene, skriver han i sin erindringsbog og forklarer samtidig, at den nyopståede forelskelse nagede dem alle tre.

– Der tales om lykkelige skilsmisser. Jeg tror ikke på det. Er der ikke altid én, der er blevet svigtet, og én, der svigtede?, skriver den folkekære skuespiller.

Men det var ægte kærlighed, der opstod mellem Holger Juul Hansen og 21 år yngre Inge.

Siden 1965 og frem til Holgers død i 2013 var parret uadskillelige og talte helt frem til sidste interview om, at de stadig var lige så forelskede, som da de mødtes.

Trods det kuldsejlede forhold og de sårede følelser forblev Else- Marie en del af Holgers liv som en af parrets nære venner.

Sponsoreret indhold