Nyheder18. maj 2017

Mascha Vang: Slut med patter under hagen

Den tidligere pinupmodel Mascha Vang er blevet mor, så nu er det slut med at se alt for fræk ud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nymascha.jpg
 Foto: All Over Press)

Hun er kendt for gode former og store bryster, men 37-årige Mascha Vang er ikke meget for at vise dem på samme måde som for 10 år siden.

I det hele taget er den veldrejede jyde blevet langt mere påpasselig med at vise godterne frem, siger hun i et interview med Femina.

- På det tidspunkt, var jeg pinupmodel og rendte rundt i byen og havde en fest. Jeg kan huske, jeg tænkte, at det måtte være virkelig træls for dem, der var 10 år ældre, og nu tænker jeg, hold kæft hvor er jeg glad for, jeg er fri for der dér. Jeg ville synes, der var virkelig træls at sidde på en klub en lørdag aften og have patterne skubbet helt op under hagen, men for 10 år siden var det bare det vildeste, siger hun.

Ændringen skete, da Mascha blev mor til Hollie Nolia, som hun har sammen med den tidligere racerkører Nicolas Kiesa.

I dag danner hun dog par med den Konservative politier Rasmus Jarlov, og nu kan "alderdommen" bare komme an, fortæller hun.

- Jeg glæder mig faktisk lidt til at blive 40. Jeg synes, der er noget status i det, og så er man "rigtigt" voksen. For lidt tid siden lavede jeg nogle reklamebilleder, hvor jeg står i dametøj, og da jeg så de billeder, tænkte jeg: Jeg ligner sgu en på 40 and I like it. Så 40 kan bare komme an.

Se mere til Maschas bryster her:

Vi elsker et glimt af Mascha Vangs frække bryster

Sponsoreret indhold