Nyheder22. juni 2015

Mascha Vang donerer en kvart million kroner til velgørenhed

Mascha Vang er ikke kun god til at tjene penge til at bruge på dyre sko og tasker til sig selv. Hun vil også gerne hjælpe andre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-31406.jpg
 Dan Mariegaard

I efteråret åbnede den populære blogger Mascha Vang sin egen online fordelsklub, ClubMascha, hvor hun sælger eksklusive spaophold og velværebehandlinger. Og den nye forretning går allerede så godt, at hun kan glæde andre med sin indtjening, som hun ellers er glad for at bruge på dyre sko og tasker. I dag afleverede den succesrige forretningskvinde derfor en check på en kvart million kroner til organisationen "Familier Med Kræftramte Børn".

- Jeg er SÅ stolt, jeg er lige ved at revne! Tænk, jeg er indehaver af en så sund virksomhed, der har mulighed for at hjælpe andre… Og det er jo i virkeligheden kun muligt, fordi jeg har jer, det støtter mig. Tak! skrev Mascha på sin blog.

Og den skønne babe har god grund til at være stolt. ClubMascha er nemlig den virksomhed, der har leveret det største beløb i en konkurrence om at indsamle penge til "Familier med kræftramte børn". Pengene kommer fra salg i fordelsklubben samt auktioner, hvor Mascha har solgt et stort maleri af sig selv, der er malet af kunstneren Kristian von Hornsleth, til 50.000 kroner og et show med hendes komikerkæreste Andreas Bo, der gik for 60.000 kroner.

- Det handler ikke kun om at tjene penge til dyre tasker og sko, når ClubMascha giver jer gode tilbud. Min partner Lotus og jeg er begge mødre med store bløde hjerter, og vi vil gerne gøre en forskel, når vores succes tillader det. Det gjorde det her, lyder det fra den glade giver.

Sponsoreret indhold