Nyheder17. maj 2013

Mascha Vang og Kiesa: Så lykkelige var de

Parret gik fra ren babylykke til skilsmisse på godt et halvt år
Nicolas Kiesa og Mascha Vang er nu enlige forældre.
Nicolas Kiesa og Mascha Vang er nu enlige forældre.
 Foto: All OverDet slog gnister, da brystbomben så sig lun på racerkøreren i sommeren 2009. Kun et år efter var der kommet for mange skår i glæden, og Mascha Vang og Nicolas Kiesa så sig nødsaget til at gå fra hinanden.

Selv om de ikke længere kyssede på hinanden bibeholdt de dog venskabet, og efter en måned som ekskærester, kunne de ikke længere undvære hinanden og fandt sammen igen.

Siden flyttede parret sammen, og to år senere kom der en mini-Kiesa Vang.

Lille Hollie Nolia blev født som fynbo. Mascha flyttede med Nicolas til Middelfart, mens han arbejdede i Fredericia. Efter et halvt år som fynbo blev hjemveen for stor for nykøbenhavneren Mascha, og familien vendte hjem til Sjælland og bosatte sig i november sidste år i Bjæverskov.

Mascha Vang: Afskåret fra social kontakt

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/dc4fe54ab7fc4db7a4b6250c34c6d736.jpg


Ren babylykke. Den lille familie er netop blevet udskrevet fra barselsgangen og er på først trilletur i Tivoli (Foto: All Over)

I marts holdt den lille familie barnedåb for deres datter. Alle så lykkelige ud, men den genfundne familieidyl i Bjæverskov blev kortvarig. Allerede i slutningen af marts gav parret atter op. Mascha flyttede i lejlighed i Ørestaden sammen med Hollie Nolia.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/abb84496ee764896a9be341b229e6461.jpg


Barnedåb i marts. Lykkelige ser de stadig ud, men parret gik fra hinanden kort efter (Foto: Thomas Laursen)

Det ser dog ud til, at Mascha og Nicolas igen formår at besvare det gode venskab til hinanden. På Facebook joker brystbaben i hvert fald med sin ekskæreste, som griner muntert tilbage på hendes komiske opslag.

Så måske der er håb for, at de to genfinder romantikken som tidligere?

Læs alt Mascha Vangs nye liv og se de afslørende billeder i denne uges SE og HØR.

Mascha Vang: Det hele hænger

Sponsoreret indhold