Nyheder16. november 2012

Mascha Vang: Afskåret fra social kontakt

Den nybagte mor har følt sig helt alene
Mascha Vang er tilbage i sit rette element. På Sjælland.
Mascha Vang er tilbage i sit rette element. På Sjælland.
 Foto: Claus PoulsenTV-pigen Mascha Vang blev mor for halvanden måned siden. Og selvom redebyggergenet hos en nybagt mor er stærkt, så har reality-pigen travlt med at flytte.

Mascha Vang: Taper datteren ind

Hun og Nicolas Kieasa rykkede til Fyn, da han skulle arbejde på et projekt i Jylland. Men det er nu skrinlagt og Mascha kunne ikke få fyldt papkasserne hurtigt nok.

- Jeg var virkelig afskåret fra al social kontakt, fortæller Mascha Vang om det omkring halve år, hun havde til huse i Middelfart.

Mascha Vang: Dukkebarn

Nu har parret så vendt snuderne mod Sjælland og har flyttet ejendelene tilbage til Nicolas Kieasas hus ved den sjællandske stationsby Køge.

- Nicolas arbejder jo på TV3, så han er i København to gange om ugen, fortæller Mascha Vang.

Og da hendes venner bor på Sjælland, har det ikke været ren fest for Mascha, når Nicolas var på arbejde.

- Så sad jeg der helt alene, sukker hun.

Spar penge på julegaverne - køb dem i SE og HØRs outlet

Hun understreger, at hun synes området er rigtig dejligt, og at parret boede et skønt sted, men at hun bare hører til på Sjælland.

Tilbage er udfordringen med at finde en plads til deres ting, nu hvor den lille familie er tilbage i et hus, der er halvt så stort som det i Middelfart.

- Lige nu kan vi lige se køkkenbordet, griner hun og kan kaste sig over at pakke kasser ud, når lille Hollie/Holly tager sig en lur.

Mascha Vang: Skælder Stine Kronborg ud

Sponsoreret indhold