Nyheder2. april 2016

Mascha Vang: Nu mangler jeg bare en mand

Der gik ikke længe, fra Mascha Vang annoncerede, at hun ledte efter hus, til hun fandt den perfekte bolig i Dragør.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160323-batman_v_superman-tsl-0003.jpg

Mascha Vang har skrevet under på 150 kvadratmeter drømmebolig til sig selv og datteren Hollie Nolia.

Mor og datter har længe følt sig indelukkede i lejligheden på Amager, men nu er drømmen om højt til loftet og en have blevet en realitet for den labre mor.

Nu mangler der bare en enkelt detalje, for at livet er perfekt.

– Det kunne være rart, hvis jeg kunne finde en mand, der kunne lave håndværkerarbejde og klippe lidt græs … altså i haven, lød det håbefuldt fra Mascha til premieren på ”Batman v Superman” i København.

Hun har dog flere gange sagt, at hun slet ikke har tid til at lede efter den perfekte mand, fordi hun har så travlt som selvstændig.

Huset er dog det helt rigtige, forsikrer Mascha.

– Det er et rigtig charmerende træhus, som jeg har drømt om at få i flere år. Det er hyggeligt om vinteren med brændeovn. Flere af mine følgere sendte mig et link til det, og jeg flytter ind den 1. juni, siger bloggeren, der dermed kan se frem til en dejlig sommerferie i den nye have.

Boligen er lavet af træ, der giver sommerhushygge og hytteidyl hele året rundt. Det sorte hus har et lyst indre med store rum, åbent køkken og fritliggende loftsbjælker.

– Det er i Dragør, og nede for enden af vejen er der vand. Der er en badebro, men jeg tror nu umiddelbart ikke, at jeg kommer i, ha-ha.

Sponsoreret indhold