Nyheder11. juni 2010

Mascha Vang: Noget for noget

Kæresten, Nicolas Kiesa, må gerne få en helikopter – altså, hvis hun får noget andet til gengæld. Se, hvad blondinen forlanger
Mascha Vang ved lige præcis hvordan hun skal sno kæresten om sin lillefinger
Mascha Vang ved lige præcis hvordan hun skal sno kæresten om sin lillefinger
 Foto: All Over

Et øje for et øje, en tand for en tand - eller på godt gammeldags dansk: Noget for noget. Sådan foregår det hjemme hos Mascha Vang og kæresten Nicolas Kiesa fremgår det af hendes blog på MSN Starlounge.

Læs også: Mascha Vang: Topløs til sommer

Her skriver den labre godte om vind og vejr og dagligdagens trummerum og i denne uge kommer hun ind på kærestens kærlighed til maskiner og biler.

- Som om biler ikke er nok, så har Nicolas nu fået den idé, at han gerne vil ha' en helikopter. Til hvad ved jeg virkelig ikke, men jeg synes det er tåbeligt!, skriver Mascha Vang, som dog strakt så sit snit til selv at få noget ud af kærestens brændende ønske om at få luft under vingerne.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juni/maschaskruktek-jpg.jpg


Nicolas Kiesa og Mascha Vang har lavet en fræk aftale (Foto: All Over)

Læs også: Mascha Vang: Forkælet af cremekongen

- Så vi har lavet en deal... Jeg er nemlig en anelse skruk. Hvis han skal ha en helikopter, så vil jeg ha' en baby! Så hvis vi pludselig er flyvende, så fanger vi en stork deroppe ;), skriver den storbarmede blondine på sin blog på MSN Starlounge.

Hvordan racerkøreren har det med sin kærestes ultimatum, skriver Mascha Vang intet om.Sponsoreret indhold