Mascha Vang: Forkælet af cremekongen

Lørdag den 14. februar

Mascha Vang: Forkælet af cremekongen

I dag har jeg fået en valentin-forkælelse af Ole Henriksen. Kira og jeg besøgte ham i hans spa, hvor vi rigtig blev nusset om.

Det var helt, helt fantastisk, lige hvad jeg havde brug for, så batterierne er klar til shopping og endnu en nat i La La land.

Da jeg sidder og får lidt the efter behandlingen kommer David Owe og hans hustru Maria ind... Er hele København i L.A.??!

Torsdag den 12. februar

Mascha vang: Hjemve

For fanden, hvor amerikanerne går amok omkringvalentinsdag i morgen. Alt er lyserødt og pyntet op. Valentinsbamser og pink heliumballoner overalt. Åh, jeg elsker heliumballoner. De skinner og er så fine.

Alle dem, jeg tog herover med, er taget hjem. Undtagen Kira, som ville ud og fyre den af i aftes på en gogo-bar kaldet Pussycat Dolls. Der er nogen derhjemme, som har skrevet, at Kira og jeg har haft en catfight og var blevet uvenner. Helt sort. Vi har det fint, men jeg orkede ikke at tage på stripbar, for jeg var lidt smadret ovenpå i går.

Vi spiste nemlig frokost med Ole Henriksen på en restaurant. Vi mødte en fyr, som render rundet i Beverly Hills og siger "hej hej" til alle med en stor, rød hat på. Ham kendte Ole åbenbart, og han anbefalede stedet, hvor vi spiste pasta og kylling. Ole er SÅ sød og dejlig og havde netop holdt surprisefest for sin kæreste, Lawrence, som lige har haft fødselsdag.

Efter frokosten gik Katja (Berglund, red.) og Dennis (Knudsen, red.) ind på hotellet, hvor de optog "Pretty Woman" og drak rød- og hvidvin, så jeg fik en lille buzz på. Om aftenen gik jeg ud og spiste lidt mad med Kira, men så var jeg også smadret.

Nu har jeg spist havregrød og drukket friskpresset juice til morgenmad. Jeg har sgu lidt hjemve. Selv om jeg er i valentinsdagens eget land, vil jeg gerne fejre den i Danmark sammen med min kæreste.

Onsdag den 12. februar

Mascha Vang: "Hellooo, and how ARE you?!"

Det er den sætning, alle amerikanere her i L.A. bruger, når de mødes, og jeg er SÅ træt af den!

Har lige været en tur forbi Rodeo Drive og lege turist. Jeg shoppede lidt i Melrose og hyggede på Starbucks med pelsdronningen Katja Berglund og hendes familie efter at have set alle stjernernes navne i fortovet på Hollywood Boulevard. Jeg elsker Beverly Hills.

Los Angeles tager sgu hårdt på mine kræfter, men heldigvis er tømmermænd ikke noget, man behøver døje med, for man kan få alt i håndkøb. Også wake up-piller, men alligevel er jeg sgu så træt, at jeg har droppet alle planer om at spise med de andre danskere herovre. Tror bare, jeg vil ligge derhjemme på sengen og slappe af med en drink, for i morgen har Ole Henriksen inviteret på frokost.

Han skal altså bare krammes og krammes og krammes, den lille, smilende spirrevip!

Vi snakkes.

Mandag den 9. februar

Mascha Vang: Stiv i bjergene

Aj, jeg er simpelthen så stiv! Jeg er lige kommet hjem fra Style Mansion-fest, og jeg er skide sulten.

Tidligere på aftenen varmede Kira (Eggers, red.) og jeg op i vores hus i L.A. Kira stod i badeværelset uden tøj på med en makeupartist, mens jeg ventede og ventede på, at designeren Rikke Gudnitz skulle sende min kjole over i en taxa. Først klokken 20 tog vi af sted.

Det var et superfedt hus langt oppe i bjergene, og der var rød løber, swimmingpool og masser af pressefolk. Vi tog derop Dan (Rachlin, red.), Kira og en masse andre og troede, vi skulle til en kæmpe fest. Men vi sad mest og drak os stive, mens vi ventede på Carmen Elektra og Paris Hilton, som havde sagt, de kom.

I stedet kom Gitte Stallone, og hun er jo kæmpehøj og udbrød: "Neej, I er danske", da hun så os. Jeg sagde: "Nu er jeg din lille chihuahua", da vi skulle have taget et billede og puttede mig lissom ind til hende.

Den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, James P. Cain rendte igen rundt om Kira og mig og tog billeder hele tiden. På et tidspunkt havde jeg været ude at tisse, og da jeg kom tilbage, kunne jeg se, at folk samlede sig om en pige med sort hår, som skinnede nærmest blåt. Det var aftenens trækplaster, Katy Perry, og Kira og jeg spurgte, om vi måtte kysse på hende, men det måtte vi ikke. Vi måtte kun stå ved siden af hende. Øv og hm.

Der var også en fyr, som lignede en narkoman, og folk sagde, han havde knaldet Paris Hilton engang. Arrangøren af hele festen, Claus Hjelmbak, så vi ikke meget til, og når han fik øje på os danskere, kiggede han mest væk.

Alt det med at gøre reklame for danske produkter viste sig mest at dreje sig om nogle underhylere og noget børnetøj. Det var mærkeligt, for selv om huset var kæmpestort, foregik festen mest på et område på størrelse med min lejlighed i København.

Nu skal jeg altså slikke på en chokoladekage og have en drink, før jeg går i seng. Jeg vender tilbage. Hej, hej.

PS. Nå, nu kom de andre hjem fra festen, og nu skal vi fyre den af. Alting lukker klokken to om natten herovre, men vi har heldigvis forsyninger.

Mascha Vang: På lokum med Jessica Alba

Hej. Vi skal til Style Mansion-fest i aften, hvor en masse stjerner dukker op. Jeg har lige været oppe ved huset, hvor festen skal foregå, og det ser fedt ud.

Bagefter tog jeg sammen med de andre danskere ud og spiste noget frokost i Beverly Hills. Jeg nåede kun lige ind ad døren, før jeg mødte den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, James P. Cain, som straks råbte, at jeg skulle give ham et kram! O.k., det gjorde jeg så.

Så gik mig og Jim ind i baren, hvor vi havde bestilt bord. Lige ved siden af mig sad Nicole Richie med nogle venner og spiste. Ja, det er sandt - Nicole Richie spiste virkelig, men hun lignede godt nok en, som ikke havde fået mad længe. Det var underligt, men hun sad og gloede helt vildt på mig hele tiden. Og hun havde gummistøvler på.

Jack Black var der også, og på toilettet rendte jeg ind i Jessica Alba - det er jo Hollywood. Vi danser lidt, som man gør, når man vil forbi en anden person, og hun siger undskyld. Jeg kunne næsten ikke genkende hende uden makeup på.

Nu skal vi tilbage i huset, hvor vi bor, og peppes lidt op til festen i aften.

Vender snart tilbage. Ciao.

Her kan du se web-TV med Mascha Vang i Hollywood
Søndag den 8. februar

Mascha Vang: Til bal kun i trusser

Mascha Vang er strandet i Los Angeles uden sin bagage. Hvordan hun skal komme til at ligne en million til festarrangøren Claus Hjelmbaks Style Mansion-fest i aften, må guderne vide. Indtil videre har hun dog formået at bælle sjusser med Britney Spears' kusine, men den manglende garderobe huer aldeles ikke frk. Vang.

- Jeg ligger i en seng og er skidesur over, min bagage ikke er kommet frem. Jeg har taget to sovepiller og drukket en Budweiser og vil prøve at få lidt søvn. Her bag mig sidder Dan Rachlin og journalisten Nikolaj Vraa og lader op til i aften.

- Jeg har kun en XXL-t-shirt, jeg fik i lufthavnen og joggingtøjet, jeg rejste til USA i. Og mine trusser. Men alle mine sko til 3000 kr. pr par, mine kjoler, mine Louis Vuitton-tasker og al min makeup ligger i min kuffert, og der er Style Mansion-fest i aften! Jeg kan låne en kjole af Rikke Gudnitz, og så må jeg hyre en makeup-artist, hvis ikke min bagage dukker op.

- Måske er det fordi, det er søndag her i Los Angeles, at lufthavnen ikke kan finde min bagage. Jeg ved det ikke, og jeg savner min tandbørste. Men go'nat!


Læs meget mere fra Mascha de næste dage her på seoghoer.dk

Lørdag den 8. februar

Dejlige Mascha Vang er blevet specielt inviteret af sin gode ven Claus Hjembak til at deltage i hans store Style Mansion-fest som afholdes søndag amerikansk tid.

Her skal hun feste igennem sammen med de rigtige Hollywood stjerner. Mascha har aftalt med SE og HØR, at hun skriver dagbog hver dag - så vi får det hele med.

Læs de første notater fra en træt og glad partypige, der lige er landet i Hollywood:

Så er jeg ankommet. Jeg bor i hus sammen med Dan og Charlotte Rachlin. Da Jim og jeg ankom var Claus Hjelmbak, Dennis Knudsen og Britneys kusine Ally her.

Vi fik nogle drinks... eller en del! :-) Claus har lige fået en møgdyr Berkin taske fra modehuset Hermes, af en af hans venner... den skulle jeg naturligvis bæres rundt i!
Der er 4 års ventetid på sådan en taske og den koster 16.000 (dollars mener jeg han sagde??).

Jeg mistede naturligvis min bagage undervejs, så har kun det jeg står og går i... GREAT!!

Opladeren til min mac og alt til kameraet er selvfølgelig også i kufferten, så håber den kommer i dag.

Fortsættelse følger...

Mascha :-)

Læs meget mere fra Mascha de næste dage her på seoghoer.dk

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close