Nyheder27. maj 2016

Mascha Vang lider af synsforstyrrelser

Travlhed for Mascha Vang gør, at hun døjer rigtig meget med både migræne og synsforstyrrelser.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160301_wen_-_fetter_49.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Mascha Vang er en travl dame - meget travl! Og det kan have sin pris helbredsmæssigt. Hun døjer nemlig med både synsforstyrrelser og migræne.

Og den smukke 36-årige blogger har måttet indse, at det nok hænger sammen med hendes meget travle hverdag.

For nylig var hun på en to-ugers ferie i Thailand med sin søde datter Hollie Nolia, og der kunne hun langt om længe koble helt af - og endda undvære sin medicin, som hun ellers har brug for.

- Da jeg steg på flyveren til Thailand, tog jeg en migrænepille, som jeg gør meget ofte (lider af migræne, og ønsker ikke lige komme ind på det lige nu). De 2 uger vi var i Thailand, tog jeg ikke nogen piller overhovedet. Jeg husker ikke hvor mange år siden der er, jeg ikke har gjort det. Måske 10 år siden, skriver Mascha Vang på sin blog.

Og med det samme hun var tilbage i København, så måtte hun igen snuppe en migrænepille.

- Da jeg landede i Kastrup lufthavn igen, måtte jeg tage en migrænepille inden jeg steg ud af flyet. Lidt skræmmende, når nu jeg tænker over det. Jeg har tidligere været ved lægen, fordi jeg har nogle synsforstyrrelser, der skyldes at jeg har lidt travlt. De er også tilbage igen, men var ikke et problem under ferien. Man kan vist godt sige, at jeg har trængt til den ferie, skriver Mascha også på sin blog.

Efter hun er kommet hjem, har hun forsøgt at koble godt af. Det har hun gjort med forskellige træningsformer, gåture, afslapning - og så har hun forsøgt at lade sin mobil ligge, så hun heller ikke konstant kan se, hvad klokken er.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_91.png

Sponsoreret indhold