Nyheder25. maj 2016

Mascha ser stadig Jarlov

Det konservative folketingsmedlem Rasmus Jarlov fletter stadig fingre med bloggerblondinen Mascha Vang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha_vang_ved_naesbyholm_slot.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Der blev tabt et par underkæber eller tre, da 36-årige Mascha Vang trådte op med Rasmus Jarlov som sin date på den røde løber for nogle uger siden.

Mascha har før vist, at hun er meget alsidig, når det gælder mænd, men ikke desto mindre blev mange forbavsede over valget af den danseglade politiker.

Og Mascha ser skam stadig den konservative "Vild med dans"-deltager, det har hun onsdag bekræftet over for SE og HØR.

- Vi ses bestemt stadig, siger Mascha Vang til SE og HØR.

Lørdag var hun og Rasmus Jarlov ude for at nyde en god middag og hinanden på den nye københavnske restaurant The Market. Det har Mascha skrevet på sin blog.

- Det går rigtig godt. Vi ses stadig. Han er rigtig sød, fortalte Mascha Vang til BT, da hun som en af de få var mødt op for at fejre Tori Spellings fødselsdag på Næsbyholm Slot i sidste uge.

https://imgix.seoghoer.dk/rasmus_jarlov_ved_vild_med_dans.jpg
 Foto: Mikael Rieck

(Foto: Mikael Rieck) Det 39-årige Rasmus Jarlov, folketingsmedlem for De Konservative, der i øjeblikket optager noget af Mascha Vangs tid.

Mascha har tidligere fortalt, at det er vigtigt, at mænd kan få hende til at grine, før hun falder for dem.

- Vi har det rigtig hyggeligt og sjovt sammen. Og vi har nogle rigtig gode samtaler. Han er rigtig begavet, og vi deler mange holdninger, så det gør det let og behageligt, sagde Mascha om den nye mand i hendes liv.

Selvom parret endnu ikke har meldt ud, at de er kærester, ser det ud til, at Mascha er glad for den konservative politiker.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_88.png

Sponsoreret indhold