Nyheder6. juli 2011

Mascha Vang: Kig nu på mine bryster!

Blondinens fine fortrin kan ikke få for meget opmærksomhed – men de kan åbenbart sagtens få for lidt
Fyrene skal helst stoppe op og kigge på Mascha Vangs meloner - ellers er de ikke pengene værd
Fyrene skal helst stoppe op og kigge på Mascha Vangs meloner - ellers er de ikke pengene værd
 Foto: All Over

Når man har betalt en plastikkirurg i dyre domme for at få proppet sine naturlige attributter med silikone, skal man sørme også have valuta for pengene.

I Mascha Vangs tilfælde betyder det, at fyrene helst skal kigge beundrende - og længe - på de struttende babser.

Læs også: Mascha Vang: Forkæler pornokongen

Det var dog ikke tilfældet, da brystbomben for nylig indlogerede sig på et hotel i Los Angeles og forventningsfuld trissede ned til poolen.

Og i stedet for at betragte den manglende opmærksomhed som et kærkomment frirum, hvor Mascha Vang for en gangs skyld kunne blive betragtet som andet end en talende kavalergang, blev hun faktisk lidt småfornærmet.

- Forestil dig at ligge i fin ny bikini med babser til en mindre formue - så gider man altså ikke at der på 20 minutter er tre forskellige fyre, der kommenterer ens neglelak på tæerne. Grrr... bøssehotel!!, skriver Mascha Vang på sin blog på Starlounge.

Læs også: Mascha Vang: Vågnede op til flammer

Heldigvis måtte den storbarmede babe ikke forlade Staterne med uforrettet sag. Hun var nemlig også et smut forbi Playboy Mansion, og hvis der er noget sted i verden, hvor man kan forstå at sætte rigtig pris på et par silikonebabser, må det da være der.

Sponsoreret indhold