Mascha Vang: Vågnede op til flammer

Mascha Vang fik vækket kæresten og hunden i sidste øjeblik

Mascha Vang fik vækket kæresten og hunden i sidste øjeblik

Foto: All Over

Det var på et hængende hår, at Mascha Vang i morges fik reddet sin kæreste og hund fra at blive omringet af et flammehav i parrets soveværelse.

Den tidligere radiovært havde siddet med sin computer i sengen, da hun gik ud af værelset et øjeblik. Computeren lod hun være på sengen ved siden af kæresten Nicolas Kiesa og hunden, der lå og sov. Da hun vendte tilbage, var det med et chokeret blik, hun opdagede, at der var røg i værelset.

- Jeg så, at der var gået ild i ledningen til computeren, og der var både gnister og flammer. Så fik jeg hurtigt vækket Nicolas og hunden og rykket ledningen ud af computeren. Den var helt brændt over, og sengetøjet var blevet sort, der hvor computeren lå, fortæller en stadig chokeret Mascha Vang til seoghør.dk.

Den 31-årige blonde godte var netop vendt hjem fra Los Angeles og havde jetlag. Derfor var hun - til parrets held - tidligt oppe i morges.

- Jeg tænkte ikke så meget lige, da det skete, og jeg kan ikke huske, hvordan jeg fik ilden slukket. Men det kunne have gået helt galt, hvis jeg ikke var kommet ind på værelset i sidste øjeblik, siger hun.

Det er ikke første gang, Mascha Vang har været ved at brænde nallerne. Til en julefrokost sidste år kom hun til at sætte ild til et bord.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close