Mascha Vang: Jeg frygter terror

(Foto: Mikael Rieck)

Europa er den seneste tid blevet ramt af en række forfærdelige terrorangreb. 

Og selvom eksperter igen og igen understreger, at risikoen for selv at blive involveret i et angreb er minimal, kan de fleste nok ikke afvise, at frygten for et angreb på den ene eller anden måde påvirker os. 

En af dem, der har valgt at tale åben om, at terrorfrygten har påvirket hende, er den populære blogger, Mascha Vang. 

I et nyt indlæg på sin blog skriver den 37-årige mor, at hun tænker mere og mere over, hvad der kan ske - især når hun er ude med sin datter, Hollie Nolia. 

- Da vi i weekenden var til Dragør marked, tog jeg mig selv i flere gange at orientere mig med det formål, at være forberedt på det værst tænkeligt. Jeg vil ikke sidde og lyve, og sige at terrortruslen der hænger over vores hoveder ikke påvirker mig, for det gør den i dén grad, skriver hun blandt andet. 

Mascha Vang har tidligere boet tættere på København, men valgte at flytte til Dragør for at komme mere ud på landet, som hun selv skriver. 

Mascha Vang vælger at skrive om sine bekymringer, fordi hun vil høre, om hun virkelig er den eneste, der har det sådan. 

På sin Instagram-profil tyder det på, at hun langt fra er den eneste, der kan mærke terrortruslen. 

Flere følgere bakker den populære blogger op i sine følelser og skriver, at de også orienterer sig godt, når de er ude i offentligheden. 

For Mascha kommer tankerne om terror også til at have betydning for hendes kommende deltagelse ved Folkemødet på Bornholm, der finder sted senere i denne uge. 

- På den ene side er risikoen nok større end andre tider på året der, men til gengæld er sikkerhedsniveauet nok også tårnhøjt. Vi har valgt at bo et andet sted end lige midt i byen hvor det hele sker, ellers ville jeg slet ikke kunne sover, skriver hun i sit blogindlæg

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af den smukke blogger: 

Skønne Mascha Vang

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close