Mascha Vang: Jeg er stadig for tyk

Mascha Vang går på job, selv om hun er ramt af et slemt migræneanfald.

Mascha Vang går på job, selv om hun er ramt af et slemt migræneanfald.

Foto Thomas Laursen

Det var en voldsom oplevelse for Mascha Vang at være med i programmet "Min fede træner".

Ikke nok med at hun modtog dødstrusler af vrede seere, så har jim også udsat sin krop for en del ekstra kilo, og en del af dem bøvler bloggeren stadig med. 

- Efter jeg har været oppe at vende med nogle ekstra kilo, har jeg ikke rigtig været 100% tilbage i form. Jeg har tabt en del ja, men jeg er faktisk ret mærket af hvordan min krop er blevet behandlet, og det har jeg det elendigt med.

- Jeg har fedtdepoter jeg har meget svært ved at komme af med, jeg har ikke fået bugt med celulitten endnu og der er områder i mit ansigt der har ændret sig – og jeg hader det! Det er muligt andre ikke kan se den store forskel, men det kan jeg og jeg bryder mig ikke om det, skriver den ellers så flotte Mascha Vang selv på sin blog.

Det er dog ikke tallet på badevægten, som den frække jyde er ked af. Det handler mere om, hvordan det ser ud.   

- Det betyder absolut intet for mig hvad der står på vægten, det hele handler om hvordan jeg føler mig og hvordan jeg føler min krop i det tøj jeg har på.

- Jeg bliver generet af mine lår buler og jeg bliver irriteret over min mave hænger ud over sikkerhedsselen, fordi jeg liiiiige mangler de sidste par kg fedt der gør man ikke kan se de muskler jeg har opbygget indenunder, skriver Mascha. 

Rasmus Jarlovs kæreste var fornylig ude at sige, at det er slut med at se hende så letpåklædt som i gamle dage og med "patterne skubbet helt op under hagen", og at den 37-årige tidligere pinup-model glæder sig til at fylde 40 år. 

Du kan se billeder af Mascha Vang i galleriet herunder:

Mascha Vang: Fra singlesild til hot alenemor

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close