Nyheder17. september 2016

Mascha Vang i nostalgi-video: Her smider hun tøjet

For omkring ti år siden medvirkede Mascha Vang i en kampagne for Kræftens Bekæmpelse, hvor hun smed tøjet. Se den her.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160428-hollie_nolia_og_mascha-tsl-0021_2.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Mascha Vang er gået i gemmerne, og hun har fundet en herlig video med sig selv for omkring ti år siden, hvor hun skulle være med til at sætte fokus på at det ikke er godt at bruge solarie.

- Videoen er lavet for Kræftens Bekæmpelse, hvor jeg var med i deres Sluk Solariet kampagne. Jeg var med i kampagnen fordi jeg gerne ville hjælpe med at gøre opmærksom på, hvor skadeligt solarie er for huden. Jeg er uddannet kosmetolog og hudterapeut, så har altid haft et naturligt behov for at fortælle hvor skadelig solarie og sol er for huden, skriver Mascha Vang på sin blog, hvor hun også har delt videoen og flere billeder fra dengang.

Mascha vil ikke bruge solarie, men hun er glad for selvbrunere i stedet.

- Jeg er efterhånden blevet en lille selvbruner-ekspert, i både produkt og påføring. Da jeg for 12 år siden var 2 mdr. i Mexico, i forbindelse med tv-optagelser, fik jeg ikke brugt nok solcreme, og har siden haft solskader og pigmenter i ansigtet jeg døjer med. Det har betydet at jeg lige siden har undgået sol i ansigtet, og altid bruger en faktor under min dagcreme og makeup – også til hverdag. Men jeg gider jo ikke rende rundt og være bleg, så derfor bruger jeg året rundt selvbruner, for at få en pæn glød, lyder det på bloggen.

Se den dejlige video af Mascha, der smider tøjet for et godt formål her:

Se flere billeder af Mascha her:

Skønne Mascha Vang

Sponsoreret indhold