Nyheder3. august 2011

Mascha Vang blottede sig i Bahne

Blondinen kom til at vise sine flotte fortrin midt i et storcenter
Mascha Vang er meget glad for sine bryster, men ikke glad for at vise dem. Her er det stylist Kenny Alexander og modediktatoren Jim Lyngvild, der prøver lykken
Mascha Vang er meget glad for sine bryster, men ikke glad for at vise dem. Her er det stylist Kenny Alexander og modediktatoren Jim Lyngvild, der prøver lykken
 Foto: All Over

Mascha Vang elsker at snakke om, skrive om og vise sine store fine bryster, men helst, hvis de er pakket forsvarligt ind så man ikke kan se det hele.

Læs også: Mascha Vang: Kig nu på mine bryster!

Derfor var det heller ikke et jubelbrøl hun udstødte, da hun forleden tabte toppen midt i Friis-centeret i Aalborg.

- Jeg er med min mor og mormor i butikken Bahne i Friis-centret i Aalborg. Jeg har sådan en kjole på med bred elastik for oven, og mener derfor godt jeg han gemme de grimme stropper væk. Jeg kan jo ligesom godt holde den oppe. Troede jeg..., skriver Mascha i sin blog på Starlounge.

Men det kunne hun bestemt ikke. Ved et uheld kom hun til at træde i sin kjole så den gled helt ned på maven og derved blottede hendes bare bryster.

- Jeg udbryder i et lettere chokeret skrig, da det går op for mig hvad der sker, hvortil min mor og mormor naturligvis bryder sammen af grin, fortæller brystbomben, som bestemt ikke var stolt af sig selv.

Læs også: Mascha Vang forkæler pornokongen

- Jeg kunne ikke engang drømme om at gå topløs på stranden, og så står jeg sådan i en butik ved højlys dag. Ihhhh!, ærgrer Mascha Vang sig.

Andre er sikkert mere ærgerlige over, at der ikke var en fotograf til stede til at fange optrinnet...

Sponsoreret indhold