Nyheder 20. november 2016

Mascha skruer sig ned i fræk, kropsnær dragt

Har smidt fem kilo på 14 dage
Foto: All Over Press)
  Dejlige Mascha Vang har været på et nostalgisk trip ind i den bageste del af sit tøjværelse.   Og ud fra gemmerne er kommet en fræk, kropsnær, pink dragt, der i den grad fremhæver den 37-årige bloggers flotte, veltrimmede former.  
  Dragten stammer fra 2011, og er altså fra tiden, før Mascha blev mor til Hollie Nolia, som hun fik sammen med racerkøreren Nicolas Kiesa.   Hun havde den på, da hun deltog  i det store internationale Gumball 3000 racerløb for Team Zulu Taxi  sammen med Pelle Hvenegaard og radiovært Karsten Green.  
  Mascha skriver på sin blog, at dragten fik stor opmærksomhed gennem hele Europa, og det kan vi her på redaktionen til fulde forstå.   - Den var godt, godt gemt væk, fordi jeg troede jeg aldrig nogensinde ville kunne passe den igen. Det var jo inden jeg blev mor, og imens jeg stadig var en sprød pin-up blondine der forstod at stille sig an. Den tid er i dén grad ovre, og jeg ønsker den egentlig heller ikke tilbage. Jeg har slet ikke lyst til den slags længere, men som 37 årig mor blev jeg nu alligevel lidt glad for at kunne passe den, skriver Mascha.  
  Grunden til, at hun kan være i dragten igen, er, at hun har smidt fem kilo på 14 dage på to uger.   Det har hun gjort, fordi hun har et par jobs den kommende tid, hvor hun ikke vil have, at bukserne skal stramme for meget.  
  Men trods det hurtige vægttab har Mascha dog en dejlig selvironi, når hun beskriver sin krop i blogindlægget.   - Det er altså ikke den strammeste mås, denne her gås har, skriver hun om sig selv.   Vi har fundet de flotte billeder af Mascha i den kropsnære dragt frem fra gemmerne, og der er også fotos af hende i en sort variant. Du kan se dem alle i galleriet herunder:

Mascha Vang i sin Zulu Gumball-dragt fra 2011, 20/11 2016

  Læs hele Maschas blogindlæg her.  

Sponsoreret indhold