Nyheder23. juni 2016

Mascha fejrer sankthans med ny og gammel kæreste

Det er 'en stor familie' når Mascha Vang i aften fejrer sankthans
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-55561.jpg
 Foto: Mikael Rieck
Den dejlige blogger Mascha Vang er i fuld gang med at sætte skik på sit nyindkøbte hus i Dragør, men selv om hun ikke er kommet helt på plads, så holder hun pause med renovering og indretning i aften og fejrer sankthansaften torsdag.
Hun har inviteret til hyggeaften, og flere af mændene i Maschas liv kommer til Dragør for at fejre sankthans. Mascha Vang bekræftede i weekenden, at hun er kæreste med den konservative politiker Rasmus Jarlov, og han er selvfølgelig inviteret i aften.
Med til bords kommer også Maschas tidligere kæreste, racerkøreren Nicolas Kiesa, med hvem Mascha har datteren Hollie Nolia. Det er første gang, Jarlov og Kiesa skal mødes.
- Det, tror jeg, kommer til at gå så fint, siger Mascha Vang til Ekstra Bladet. Hollie Nolia og Rasmus Jarlov har mødt hinanden, og den lille pige har absolut ingen forbehold i forhold til mors nye kæreste.
- Hollie Nolia har i dén grad godkendt ham, hvilket naturligvis betyder alverden, uden det er hende der bestemmer hvem mors kæreste er. Som mor bliver man bare rigtig, rigtig glad når kemien på den front spiller, skriver Mascha på sin blog. Mascha blev første gang set sammen med Rasmus Jarlov ved Danish Beauty Award den 29. april i år. I oktober sidste år kom Mascha ud af et næsten to år langt forhold til komikeren Andreas Bo.

Sponsoreret indhold