Jarlov: - Jeg har scoret over evne

Rasmus Jarlov erkender, at han har scoret over evne med Mascha Vang.

Rasmus Jarlov erkender, at han har scoret over evne med Mascha Vang.

Foto: Dan Mariegaard)

 
I sit seneste blogindlæg afslører Mascha Vang, hvad medierne har spekuleret i og spurgt til de sidste par måneder - at hun er blevet kæreste med det konservative folketingsmedlem Rasmus Jarlov.
 
 
- Ja, vi er kærester, bekræfter Mascha Vang på sin blog. Jeg får helt ondt i maven, når jeg kigger på ham, skriver hun.
 
I oktober sidste år kom hun ud af et to år langt forhold med komikeren Andreas Bo., men dukkede op til Beauty Awards
 
 
Men den 29. april i år dukkede hun op sammen med Jarlov på den røde løber ved Danish Beauty Award.
 

Sådan så parret ud, da de ankom til Danish Beauty Award 2016. (Foto: Dan Mariegaard)
 
Dengang blev Jarlov kaldt en 'date'.
 
Det er så blevet til en del mere siden da.
 
 
Hun er meget glad for den nye mand i sit liv og uden at være blevet spurgt tager i sit blogindlæg forskud på spørgsmål om, hvorvidt sådan en konservativ politiker ikke både er kedelig og tør.
 
- Rasmus er alt andet end tør. Han har rejst hele verden rundt, og jeg synes fandme der er noget rigtig mand over at rende rundt i Amazonas, bestige bjerge og være officer i flyvevåbnet. Fy for satan det er sexet! Der er da ikke noget mere mandigt, end at kunne beskytte sin kæreste, og samtidig have gode værdier og høj moral, skriver Mascha.
 
Og når nu Mascha er kommet på banen med sin kærlighedserklæring til Jarlov, så gengælder han de smukke ord på sin Facebookprofil.
 
- Jeg giver det lige nogle ord med på vejen, når nu det står ud over det hele i medierne. Jeg har scoret langt over evne og er nu kæreste med Mascha. Det er dejligt, og vi har det både virkelig sjovt og hyggeligt sammen, skriver Jarlov.
 
- Irriterende, at hun tjener mere end mig
Han joker med den driftige Maschas indtjening i bloggerens vidtfavnende forretningsunivers:
 
- Hun er knivskarp, har en kæmpe forretning og styrer de sociale medier, sit blogunivers, sit tøjmærke og alt muligt andet med sikker hånd. Lidt irriterende at hun vist tjener mere end mig, men det må jeg leve med ;-). Det bliver ikke kedeligt, og der er masser at tale om. Lige nu er vi i sommerhus på Bornholm, hvor der er vildt hyggeligt, skriver Jarlov.
 
 
Han er i samme moment ude at sige, at han næppe kommer til at stille op til interviews i stil med 'Hjemme hos Mascha og Rasmus'.
 
- Jeg kommer ikke til at skrive en hel masse om vores forhold eller give en masse interviews til sladderbladene, da det næppe interesserer mine politisk interesserede FB-venner så meget, og det er jo ikke det, jeg handler om eller vil slå mig op på. Men jeg er selvfølgelig meget glad, da det jo også for mig er vigtigt med en sød kæreste, hvilket hun i den grad er :) God weekend :), skriver Rasmus Jarlov.
 
Du kan se hans Facebookopslag og de mange glade reaktioner herunder:
 
 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close