Nikolai vælger Martin fra

Foto: All Over

Foto: All Over

Foto: All Over

Prins Nikolai var seks år, og lillebror Felix bare tre, da deres mors nye mand Martin Jørgensen kom ind i drengenes liv.  De to små prinser knyttede sig hurtigt til deres papfar, som de i ni år har delt hverdagen
med.
 
Børnene har primært boet hos deres mor og Martin efter Alex’ skilsmisse fra prins Joachim, og drengene har vist stor gengældt kærlighed over for deres fars afløser. Papfaren har dagligt fulgt dem til og fra skole og fodbold, og selv da Nikolai sidste år flyttede hjemmefra og på kostskole, var båndet mellem ham og hans ekstra farmand stærkt.
 
Martin Jørgensen var også den eneste af Nikolais forældre, der mødte op til overrækkelse af eksamensbevis og reception hos rektor, da prinsen sidste år afsluttede 9. klasse på Herlufsholm Skole og skulle hentes hjem på sommerferie.
Opdatering på Facebook
Men nu må de to prinser, der i dag er 16 og 13år, igen igennem en svær skilsmisse, og det er tilsyneladende en beslutning, der ikke giver Martin plusser i sin ældste papsøns bog.
Den royale teenager har i flere år haft en profil på Facebook med efternavnet Jørgensen, som han har lånt af sin reservefar. Men dagen efter at Alexandra meddelte offentligheden, at hun skal skilles fra Martin Jørgensen, ændrede Nikolai sit navn på Facebook.Nu bruger den unge prins i stedet sin mors grevindetitel på det sociale medie og kalder sig ”Nikolai Frederiksborg”.
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close