Nyheder 4. juli 2013

Martin Krasniks søn: Bryder loven

Deadline-værten er mere autoritetstro end sit afkom
Martin Krasnik er en kylling sammenlignet med hans søn
Martin Krasnik er en kylling sammenlignet med hans søn
Foto: All OverHan er en af dansk journalistiks helt hårde vagthunde, der kan få selv de mest velformulerede politikere til at ryste i bukserne. Men når kameraet i "Deadline"-studiet slukker, og det gælder børneopdragelse, kommer der andre, blødere, boller på suppen.

Martins 11-årige søn fisker nemlig løs i Københavns omkringliggende søer, selv om det er forbudt. Og til far Martins store beundring.

Martin Krasnik: Så meget tjener jeg

- Han kan det dér. Jeg er helt slagen af beundring. Det er jo ulovligt at fiske i Københavns søer, men på et tidspunkt måtte jeg sige: Det er da ligegyldigt. Who cares? Nu har han lige sendt mig nogle billeder fra søen i Fælledparken. Det er den sø i København, der udover Tivoli Søen er mest forbudt at fiske i. Han fik lige klappet nogle venner sammen, og nu står de og hiver nogle gigantiske suder op. Det er total cool, siger han til denne måned udgave af DSB's passagerblad "Ud & Se".

Martin har fået en noget strengere opdragelse og er for en gangs skyld den, der ryster lidt i bukserne, når han er med sønnen ude på drengestreger.

- Han er ligeglad, mens jeg står og skæver op på "fiskeri forbudt"-skiltet og er pissebange for at blive opdaget.

Linse Kessler: Stadig kriminel


Sponsoreret indhold