Nyheder15. februar 2013

Linse Kessler: Stadig kriminel

Gamle vaner dør ikke så let ... Det kendet Brygge-bomben alt til
Linse har svært ved at lægge sine gamle vaner fra sig.
Linse har svært ved at lægge sine gamle vaner fra sig.
 Foto: All OverMed 11 domme og ni fængselsophold bag sig skulle man tro, at Islands Brygges brystmutter Linse Kessler har lært at holde sig på den rigtige side af loven, men næh nej.

- Jeg vokser aldrig fra at være en gadetøs, smiler Linse drillende.

Linse: Vildt temperament

Linses lovovertrædelser ligger dog i den lidt mildere ende af kriminalitetsskalaen og kan slet ikke måle sig med hendes tidligere udskejelser.

I dag holder Linse sig til at køre overfor rødt, når det kniber med tålmodigheden - eller pifte de udskældte p-vagters dæk, når de kommer forbi og hærger nabolaget med deres bøder.

- Jeg er god til gammel adfærd. Jeg gjorde det også en del med min ekskæreste, griner Linse, som har det ekstra sjovt, hvis også hun kan se de stakkels vagters ansigtsudtryk, når de opdager, hvad der er sket.

- Så kender jeg jo nogen, som tager billeder af det, så jeg kan se, hvor sure de bliver, griner Linse og fortsætter:

- Nu er jeg 46, og jeg tænker, det holder nok op, men det gør det altså ikke. Jeg vil altid synes, at så noget er skide skægt.

Den nye sæson af "Familien fra Bryggen" havde sæsonpremiere i går. Her så man blandt andet, Linse drøne overfor rødt på vej til lufthavnen for at hente sin datter Geggo.

Linse og Lebbe Lone: Danser "Gangnam Style"

Sponsoreret indhold