Nyheder8. december 2012

Martin Jørgensen: Godkendt af Margrethe

Dronningen har givet Alexandras mand det blå stempel
Læs alt om Martin Jørgensens nedtur i SE og HØR på onsdag
Læs alt om Martin Jørgensens nedtur i SE og HØR på onsdag
 Foto: All OverMartin Jørgensen er 34 år og filmfotograf. Indtil for nylig er han gået gennem paskontrollen og har fremvist sit helt almindelige, rødbedefarvede pas ligesom alle andre danskere.

Martin Jørgensen : En ensom sjæl

Men nu er Martin Jørgensens pas skiftet ud med et særligt et af slagsen, et diplomatpas. Det skriver Her og Nu.

Dermed er Prins Joachims ekskones nye mand kommet helt ind i den royale varme, da det er Dronningen, der personligt har givet Felix og Nikolais papfar dispensation.


Ifølge en ny bog "Det koster et kongerige" er forklaringen på den usædvanlige dispensation, at Martin indimellem rejser alene med sine papbørn. Da de begge har de særlige pas, gav det simpelthen for meget bøvl for Martin Jørgensen, hvis han ikke kunne følges med dem gennem VIP-indgangene i lufthavnene.

Med det nye dokument i hånden, får Martin Jørgensen særdeles god behandling, når han rejser. I praksis betyder det nemlig, at "alle kompetente myndigheder tillader" ham at "passere uhindret og om nødvendigt yder bistand og beskyttelse samt alle lettelser, der er mulige inden for gældende regler".

Ifølge ugebladet har Martin Jørgensen selv fortalt om, hvor flot en behandling han har fået i Thailand med både politieskorte og vejafspæringer.

Og så skulle det oven i købet være Joachim, der har lagt pres på sin mor, for at få sendt det fine pas til Svanemøllevej.

Martin Jørgensen: Vild bytur

Sponsoreret indhold