Fejlmeddelelse

  • Warning: Illegal offset type in isset or empty i filter_format_load() (linje 175 af /modules/filter/filter.module).
  • Warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given i check_plain() (linje 1856 af /includes/bootstrap.inc).
  • Warning: Illegal offset type in isset or empty i filter_format_load() (linje 175 af /modules/filter/filter.module).
  • Warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given i check_plain() (linje 1856 af /includes/bootstrap.inc).

Martin Jørgensen klager over politiet

Foto: Dan Mariegaard

Det var ikke meningen, at offentligheden skulle have hørt om Martin Jørgensens sigtelse for spritkørsel i en bil, hvor der ikke var betalt forsikring. Og den tidligere prinsepapfars bodsgang i ugebladet Her&Nu tidligere på året var ikke andet end en omgang spin, der skulle tage det værste af faldet, da han vidste, at sagen ville komme ud.
 
 
Nogenlunde sådan kan man i hvert fald tolke Martin Jørgensens reaktion efter SE og HØRs afsløring af, at Martin Jørgensen i marts blev stoppet af politiet i et rutinetjek. Hans nummerplade afslørede, at der ikke var betalt forsikring, og da betjente ved samme lejlighed bad Martin puste i alkometeret, afslørede det, at den umiddelbare promille var over de tilladte 0,5.
 
 
Men afsløringen har fået Martin Jørgensen og kendisadvokat Kim Krarup på krigsstien. De har nu klaget over politiet, som de mener har givet fortrolige oplysninger om den påståede spirituskørsel til SE og HØR. 
 
Det er retslister fra retten i Aarhus, der afslører, at duoen har taget det drastiske skridt. Her fremgår det, at Kim Krarup er blevet beskikket som advokat for Martin Jørgensen i en sag som Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) kører – det betyder, at den gældstyngede reklamemand ikke selv skal til lommerne, mens DUP undersøger, om der er politifolk, der har været for dybt i datamaterne. Samtidig er DUP begyndt at afhøre vidner i sagen, erfarer SE og HØR.
 
”Hvem har sladret om min spritkørsel?” er det spørgsmål, der kræves svar på.
 
Martin Jørgensen bekræfter, at der – åbenbart – er en sag:
 
– Ja, men jeg kan jo ikke snakke om det, fordi ... for det første, fordi det er noget, der kører åbenbart ... Der er i gang. Du kan ringe til min advokat, siger han.
SE og HØR har efterfølgende kontaktet Jørgensens advokat Kim Krarup, men han er ikke vendt tilbage med uddybende bemærkning. 
 
Chefredaktør: De ser spøgelser overalt
Glem alt om læk af fortrolige oplysninger og kilder i mørke kældre, der sidder og lader hemmeligheder sive.

 – Sådan en historie bliver til på et tip – enten af en, der har set selve anholdelsen af Martin Jørgensen, eller en, der har hørt historien fra en anden – jeg kan i sagens natur ikke afsløre vores kilde. Men der er intet odiøst i den sag, og vi har ikke fået fortrolige oplysninger fra politiet. Og jeg synes, at folk skal holde op med at se spøgelser overalt, siger SE og HØRs chefredaktør Niels Pinborg.
 

Redaktøren, der har ti års erfaring som kriminalreporter på Ekstra Bladet bag sig, siger, at det er helt normalt, at man – hvis man ringer til politiet – kan få oplyst, hvem der sidder med en given sag.
 
– Og der er ikke foregået andet i denne sag. Selve bekræftelsen kom Martin Jørgensen jo selv med, da vi spurgte ham – godt nok ved at udtale sig til et andet ugeblad, siger han og mener, at DUP spilder deres tid.
– Men om ikke andet får den beskikkede forsvarer da vredet et par dagslønninger ud af statskassen. 
 
SE og HØRs chefredaktør Niels Pinborg (Foto: Thomas Laursen)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close