Nyheder21. september 2016

Martin hænger stadig på gældsslæden

Der var ingen købere til Martin Jørgensens bil efter auktionen var overstået. Grevindens eksmand hænger stadig på en gæld på over 800.000 kr.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/coldplay_parken_dm-0018-2016_cis_p0_cis_c1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Der var ingen købere, der ville betale tilstrækkelig meget for Martin Jørgensens Mercedes GL350, da der tirsdag blev holdt auktion på bilsalg.dk.

Bilen var ifølge Ekstra bladet en overgang budt op i 497.000 kroner, men der har angiveligt været sat en højere mindstepris fra sælgers side.

Derfor blev bilen ikke solgt tirsdag på auktionen.

Det oplyser en medarbejder fra bilsalg.dk til SE og HØR.

Martin Jørgensen har for flere uger afmeldt bilen - det vil sige, at nummerpladerne er pillet af, så han ikke længere skal betale registreringsafgift. Til gengæld må han heller ikke køre i den.

Der er andre end Martin Jørgensen, som ønsker bilen solgt - nemlig billånsbanken Santander, som har et tilgodehavende på 811.306 kr., der er tinglyst som pant i bilen.

Martin får med andre ord ikke en krone ud af salget.

Tværtimod vil han af Santander Bank blive afkrævet forskellen på de 811.306 kroner og det beløb, som bilen sælges for.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-757662_0.jpg
 Foto Thomas Laursen

Pladerne er taget af Martins Mercedes, som nu kan købes på auktion. (Foto: THOMAS LAURSEN)

Hvis en køber f.eks. byder 500.000 kr. for bilen, så skal Martin Jørgensen ud og finde 311.306 kr. for at komme ud af kløerne på Santander Bank.

SE og HØR bad i april Bilmagasinets chefredaktør Mikkel Thomsager vurdere, hvor meget Martins bil er værd, og svaret var 600.000 kr. ved et hurtigt salg.

Efter afmeldingen af Mercedes'en er Martin Jørgensen blevet en flittig bruger af København og Frederiksberg kommuners hvide bycykler - en transportløsning, som han selv var med til at indføre.

Sponsoreret indhold