Nyheder8. marts 2016

Martin Brygmann: Sjovt at være kvinde

Den 53-årige skuespiller nyder rollen som frodig og sprudlende kvinde i Tivolis Koncertsal
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hairspray-52-cpo.jpg
Jeg har det skræmmende godt i kostumet, smiler Martin Brygmann i paryk, læbestift og høje hæle, da SE og HØR møder ham.
I øjeblikket lægger den sjove skuespiller og resten af holdet sidste hånd på forberedelserne til musicalen ”Hairspray” i Tivoli, hvor Martin spiller rollen som den barmfagre og trivelige fru Edna Turnblad. – Jeg synes altid, det er skægt at have kvindetøj på. Der er bare noget sjovt ved mænd, der spiller kvinder. Så kan alle mine feminine sider også få lov at komme ud i det fri og luftes, fortæller Martin, der er godt vant i rollen som kvinde. Han har tidligere spillet sanger-inderne MØ og Medina. ”Forny dig, Martin” – Når folk siger til mig: ”Forny dig nu, Martin. Nu har vi set dig som kvinde” – så siger jeg: ”Jamen det er jo halvdelen af Danmarks befolkning, og kvinder er jo så forskellige”. I denne her forestilling spiller jeg en strygekone, der gennemgår en forvandling til en blomstrende kvinde. Det er fedt. Den feminine side er i alle mænd. Og jeg er bare en af dem, der får lov til at udleve det på en scene. Det er vildt heldigt. - Der er da mange mænd, der går på job hver dag uden at spille kvinde. Det er jo en katastrofe i mine øjne, griner Martin.
https://imgix.seoghoer.dk/hairspray19.jpg
Jesper Lohmann og Martin Brygmann spiller forældre til hovedrollen Tracy, der spilles af den helt nye musicalstjerne Nanna Rossen. - Jeg kan godt mærke, at det begynder at blive spændende, smiler Nanna. (Foto: Mikael Rieck)
https://imgix.seoghoer.dk/hairspray17.jpg
I forestillingen spiller Lene Nystrøm, 42, mor til Julie Zangenberg, 27. Det er første gang, Lene Nystrøm er med i en musical. – Det er hamrende sjovt at være en del af det her, fortæller hun.
https://imgix.seoghoer.dk/hairspray31.jpg
Caroline Henderson, 54, er lækker og lyshåret i musicalen med masser af Motown-musik. "Hairspray" har premiere på torsdag den 10. marts. Læs alt om premieren i SE og HØR i uge 11.

Sponsoreret indhold