Nyheder10. november 2016

Martin Albrechtsens søn lider af ekstremt sjælden sygdom

Brøndby-spillerens søn, Justin, lider af en sygdom, som kun 20 børn om året bliver født med
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-00027240_2.jpg
 Foto: All Over

Da fodboldspilleren Martin Albrechtsen og konen Cammilla Malmbergs søn Justin kom til verden i 2005 led han af den sjældne sygdom øsofagusatresi. En lidelse hvor spiserør og mavesæk ikke er vokset sammen.

Det er en sjælden sygdom, som kun cirka 20 børn rammes af hvert år.

Her til aften fortalte det tidligere ægtepar så om sygdommen, og hvordan de taklede den. Det gjorde de, da de besøgte ”Go’ aften Danmark” på TV 2.

-Vi finder ud af kort efter fødslen, at Justin er født med at spiserør og mavesæk ikke hænger sammen, fortalte Cammilla til Jes Dorph.

Sygdommen gjorde, at den første tid var ekstremt hård for Martin og Cammilla.

-Det var ikke det mest spændende. Det var en hård tid i de der dage og uger efter fødslen. Det var svært, men han kom igennem det, fortalte Martin om sønnens første tid.

Kort efter Justins fødsel skulle han opereres for sin lidelse. Også det trak tænder for ægteparret.

-Man ved jo ikke, om man får ham at se i live igen. Det er nok noget af det voldsomste, jeg nogensinde har oplevet som forælder, fortalte Cammilla om øjeblikket, hvor Justin skulle igennem operationen.

Heldigvis overlevede Justin den komplicerede operation, og i dag har det godt, men det forløbet tog hårdt på Martin og Cammilla, der endte med at blive skilt i 2011.

-Da Camilla og jeg valgte at gå fra hinanden i 2011 var det bestemt ikke sjovt, og de efterfølgende år med diverse uenigheder om stort set alt, er heller ikke noget jeg tænker tilbage på med glæde. Men vi kom igennem det og den dag i dag, snakker vi godt sammen og ses ofte så børnene kan mærke at mor og far godt kan sammen, skrev Martin Albrechtsen på sin Instagram-profil tidligere i dag.

De fleste børn, der bliver født med øsofagusatresi, skal gennemgå operationer cirka hvert andet år i løbet af deres barndom. Når barnet bliver voksen vil det i de fleste tilfælde kunne få et normalt liv.

Sponsoreret indhold