Hollywood 10. november 2016

Michael Bublés 3-årige søn har leverkræft

Michael Bublés 3-årige søn har ifølge flere medier fået konstateret leverkræft, og den lille dreng skal igennem fire måneders kemoterapi. Familien og lægerne er heldigvis optimistiske og tror og håber, at lille Noah bliver kureret for den frygtede sygdom
Foto: Michael Bublé/Instagram

Den canadiske sanger Michael Bublé står lige nu i sit livs mareridt. Hans blot 3-årige søn Noah er blevet ramt af kræft, og nu er det ifølge flere udenlandske medier kommet frem, at det er leverkræft, der har ramt den lille dreng.

Det skriver blandt andet Mirror.

Ifølge mediet skal lille Noah gennemgå fire måneders intens kemoterapi i kampen mod kræftsygdommen, og heldigvis ser prognosen lys ud for den lille dreng og hans familie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge lægerne er der således 90 procents chance for, at Noah bliver helbredt for den frygtede sygdom.

Lille Noah befandt sig sammen med sin mor Luisana Lopilato, 29, i deres hjem i Buenos Aires i Argentina, da han begyndte at føle sig utilpas.

Familien troede først, at 3-årige Noah var ramt af fåresyge og havde høj feber, men lægerne opdagede altså noget suspekt på drengens lever, der viste sig at være kræft.

Luisanas søster Daniela siger til det argentinske medie Gente Magazine:

- Kræft er en forfærdelig sygdom, men vi har troen på, at Noah kan overvinde sygdommen. Vi ved, at han vil vinde. Det er tid til at begynde den lange og hårde behandling, men det klarer han, siger Luisana Lopilatos søster til det argentinske medie.

Den canadiske sanger og hans kone har i forbindelse med sønnens sygdomsforløb aflyst deres arbejde for at bruge al deres tid sammen med deres syge søn. 41-årige Michael Bublé har blandt andet aflyst sin deltagelse og optræden i prisuddelingen BBC Music Awards, der løber af stablen den 12. december i London.

På sin Facebook har den populære sanger også udtalt, at han og konen nu vil fokusere på familien og på at få deres søn i bedring.

- Luisana og jeg har sat vores karrierer på pause for at kunne bruge al vores tid og opmærksomhed på at hjælpe Noah med at blive rask. I denne svære tid beder vi om jeres bønner og respekt for vores privatliv, skrev Michael Bublé i opslaget

Foruden BBC Music Awards er planen, at Michael Bublé skal være vært for Brit Awards 2017, som afvikles 22. februar.

Det er dog endnu uvist, om Michael Bublé vil deltage i arrangementet.

Famlien har foruden sønnen Noah også sønnen Elias på ni måneder.

Se billeder af familien i galleriet herunder:

Michael Bublé og familien gennem tiden

Sponsoreret indhold