Nyheder2. december 2016

Mark Linn og Jimmy Jørgensen kæmper mod dronningen

Mark Linn og Jimmy Jørgensen medvirker i "Nøddeknækkeren" på Docken. Samtidig spiller dronningens version af juleeventyret i Tivoli.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dronningen_til_louise_0.jpg

Hvis man har hang til "Nøddeknækkeren", så er det bare at tage et smut til København. Hele to udgaver af den eventyrlige fortælling bliver nemlig opført i hovedstaden i dagene op til den 24. december.

Dronning Margrethe står i spidsen for forestillingen i Tivolis koncertsal, der også har kræfter som Peter Bo Bendixen og Jonas Bøgh i teamet.

- Der er eventyr for hele familien, når Nøddeknækkeren forvandler Tivolis Koncertsal til ren magi med imponerende piruetter, funklende stjerner, symfonisk musik og forførende eventyrstemning.

Dronning Margrethe er den kyndige hånd bag forestillingens scenografi og kostumer og Tivolis balletchef, Peter Bo Bendixen, koreograferer. Balletten akkompagneres for første gang af Tivolis eget symfoniorkester, Tivoli Copenhagen Phil, som til dagligt tæller 70 fastansatte musikere, lyder beskrivelsen af Tivolis version af "Nøddeknækkeren".

Mens majestætens "Nøddeknækkeren" er ikke den eneste opsætning af historien om pigen Klara og træfiguren. På Docken i Københavns Nordhavn kan man købe billet til en noget mere utraditionel udgave, hvor Jimmy Jørgensen og Mark Linn har hovedrollerne.

- Den vildeste juleforestilling– den Reumert-vindende version af Nøddeknækkeren. Det klassiske eventyr i et univers af break dance, ballet, electric boogie, musik, sang og skuespil. På Docken i Nordhavn fra den 1. til 22. December 2016.

Fotos fra "Nøddeknækkeren"

Sponsoreret indhold