Nyheder22. april 2014

Se Helena Christensen som stram balletlærer

Helena Christensen med i ny Oh Land-musikvideo
Helena Christensen deltager i Oh Land-videoen "Cherry on Top"
Helena Christensen deltager i Oh Land-videoen "Cherry on Top"


En smuk model i rollen som streng balletlærer. Det er scenariet i sangerinden Oh Lands nye musikvideo, hvor Helena Christensen giver den som sortklædt og stramtandet lærerinde.

LÆS OGSÅ: Se Helena Christensen kysse med kæresten
Oh Land, som er kunstnernavnet, den danske sangerinde Nanna Øland, gemmer sig under, nyder stor popularitet i Danmark og udlandet, hvor blandt andet den verdensberømte blogger Perez Hilton ofte skriver om hende.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a721f6c15ca745419390301fa28a0ebb.jpg


Sådan ser Helena ud som balletlærer. Se videoen nederst i artiklen (Foto: All Over)

Selvom sangerinden har udgivet flere spektakulære musikvideoer, er den seneste alligevel noget særligt. Det var nemlig et lykketræf, at hun fik Helena Christensen med i videoen. Både sangerinden og den tidligere model bor begge i New York.

LÆS OGSÅ: Helena med i Oh Land-videoen "Cherry on top"

- Det var sådan lidt et skud i tågen, jeg spurgte hende. Vi skulle optage musikvideoen dagen efter, men det ville hun vildt gerne, har sangerinden tidligere fortalt til Newspaq.

Oh Land har en fortid i balletverdenen, og det er derfor ikke svært at forestille sig, hvor inspirationen til musikvideoen kommer fra. Ifølge sangerinden handler den om at forfølge sin drøm, men også om at huske at være barn og lege.

Se videoen med Helena Christensen og Oh Land her:


Sponsoreret indhold