Nyheder4. september 2016

Marie om datteren Athena: Hun er lidt en drengepige

Den 40-årige prinsesse nød at se på smykker til Copenhagen Jewellery & Watch Show, men de funklende sten har endnu ikke fanget den fireårige datters opmærksomhed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thsfsh-35433.jpg
 (Foto: Mikael Rieck, Kaspar Wenstrup)

Det var med stor interesse for de funklende smykker, at Marie besøgte Copenhagen Jewellery & Watch Show.

Den 40-årige prinsesse gik rundt blandt sølv, guld og ædelstene. Hun så på de nyeste tendenser og overrakte prisen for det nordiske mesterskab i guldsmedehåndværk, som hun er protektor for.

Maries forkærlighed for smykker deler datteren Athena på fire år dog ikke endnu.

– Nej, ikke så meget. Lidt. Hun har tre storebrødre, så hun er lidt mere en drengepige. Men det skal nok komme, sagde Marie med et smil.

https://imgix.seoghoer.dk/maries2.jpg

Imens mor Marie nød at se smukke halskæder, øreringe og ringe, så har smykker endnu ikke fanget fireårige Athenas opmærksomhed. (Foto: Mikael Rieck, Kaspar Wenstrup)

https://imgix.seoghoer.dk/maries16.jpg

– Det er altid spændende at besøge messen, for der er mange unge, som er virkelig innovative og kreative. Det er dejligt at se, at de unge mennesker har lyst til at bruge deres kreativitet. De er virkelig dygtige, sagde Marie. (Foto: Mikael Rieck, Kaspar Wenstrup)

https://imgix.seoghoer.dk/maries12.jpg
Marie gik en tur rundt på messen og besøgte mange stande. Her ses hun med Christina Hembo fra Christina Watches. (Foto: Mikael Rieck, Kaspar Wenstrup)

Sponsoreret indhold