Nyheder 13. januar 2014

Marie Louise Wille savner sin mand

Selvom parret er på samme rolleliste, føler skuespilleren sig alene
Foto: All OverMange kender nok skuespilleren Marie Louise Wille fra sin rolle som Mille i serien Sommer, der blev vist første gang på DR i 2008. Og så er der mange, der husker hende for hendes karakteristiske mellemrum mellem fortænderne.

Og selv om det er fra TV, vi kender hende, så er det faktisk flere år siden, hun sidst har lavet tv. Hun er nemlig tilknyttet Aarhus Teater, hvor også hendes mand skuespiller Thomas Bang arbejder.

Marie Louise Wille og hendes mand blev spontant gift i Las Vegas. Der manglede dog en person. På søndag.dk fortæller hun hvem, der manglede til deres vegas-bryllup

Og det går så fint med teateret, at hun var blandt de nominerede til Teaterpokalen, som er en af teaterverdenens mest ærefulde priser. Prisen gik ganske vist til Thure Lindhardt, men alene at blive nomineret er et skulderklap så stort, at hun blev »vildt glad«.

Specielt at stå på scenen sammen
Både Marie Louise Wille og Thomas Bang har fejret store personlige triumfer på Aarhus Teater. Det gælder hver for sig, men også sammen. Nu skal de så spille sammen igen. Om hvordan det er, fortæller hun storsmilende:

- Vi spillede sammen sidste år i Farlige forbindelser, og det gik jo rigtigt godt, siger hun til SØNDAG.

Marie Louise Wille vil have en elsker

- Men jo, selvfølgelig er det lidt specielt at stå på scenen med den, man deler resten af sit liv med. Det, at vi kender hinanden så godt, gør, at vi kan lægge mange lag i spillet og mærke nogle nuancer, som kun gør vores spil ekstra godt, tror jeg, tilføjer hun.

Skuespiller Bodil Jørgensen troede hun var kommet i overgangsalderen, men hun var gravid. På søndag,dk fortælle hun om, hvordan det var at blive gravid som 47-årig

Savner en udenforstående sparringspartner
Men det er ikke kun positivt at arbejde så tæt sammen med sin mand, afslører Marie Louise Wille.

- Men som privatpersonen Marie Louise savner jeg min mand, når vi spiller over for hinanden. Fordi så har jeg ham ikke længere som en udenforstående sparringspartner, når jeg kommer hjem. Jeg kan ikke længere få de ægteskabelige råd fra ham, som jeg ellers tit får. Og det savner jeg, siger hun og fortsætter:

- Jeg husker også nu, hvordan jeg sidste gang, vi spillede sammen, havde perioder, hvor jeg følte mig meget alene af samme grund, Siger Marie Louise Wille.

Vicki Berlin er kendt som den sjove type. Men ny efterlyser hun flere alvorlige roller. På søndag.dk fortæller hun hvorfor

Sponsoreret indhold