Nyheder19. april 2013

Marie Louise Wille: Har en elsker

Det er ikke Sommer-skuespillerens mand, der får alt det sjove af hende
Maire Louise Wille har holdt sammen med manden i omrking 15 år
Maire Louise Wille har holdt sammen med manden i omrking 15 år
 Foto: All OverHun har kendt sin mand i omkring 15 år, så måske er det ikke så mærkeligt, hvis "Sommer"-skuespilleren, Marie Louise Wille, har lyst til at lege med andre.

Amalies far var moderen utro

Men for den tidligere så følelsemæssigt kontrollerede skuespiller, er der tiden før og efter mødet med manden, Thomas Bang.

- I dag reagerer jeg meget mere på min intuition. Thomas har altid været sådan én, som utrolig mange kvinder sværmer omkring, og hvis en kvinde smiler på en helt bestemt og lidt for indladende måde, tror jeg, at jeg ret tydeligt viser, at han er min, fortæller hun i et interview med Alt for Damerne.

- En snert af jalousi er sgu okay, for det er jo også et tegn på, at man stadig elsker hinanden efter så mange år, hvilket ikke altid er en selvfølge. Når man har et forhold og en familie, handler det meget om, hvem der handler ind, og hvem der ordner vasketøjet, og langsomt kan fyrværkeriet forsvinde, fortsætter Wille - og lader så bomben falde:

- Faktisk har jeg det tit, som om mit arbejde er en form for elsker - for det er teatret, der får alt det sjove. Det er der, vi leger og har det skægt, siger den ærlige skuespiller.

,

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6cb159a1a07f43dabf7147bdbcaf3349.jpg


Marie Louise WIlle med sin mand, Thomas Bang. Sammen har de pigerne Tallulah på 12 år og Uma på tre. (Foto: All Over)

Marie Louise Wille på nye eventyr


Sponsoreret indhold