Marie Bach blev castet på vej til toilettet

Marie Bach blev castet, da hun var på vej til toilettet.

Marie Bach blev castet, da hun var på vej til toilettet.

Foto: Kaspar WenstrupI dag er 28-årige Marie Bach Hansen kommet på fornavn med de fleste danskere, efter hun i begyndelsen af 2014 tonede frem i "Arvingerne" som Signe.

Det er dog snart ti år siden, hendes karriere som skuespiller begyndte. Og da hun blev castet til sin første spillefilm "2 ryk og en aflevering", skete det i en akavet position.

Marie Bach: Scoret af en kollega

Marie Bach Hansen var på vej til toilettet inden en dansktime på gymnasiet, da et hold castere hev fat i hende.

- Jeg skulle ind og have dansk, så jeg sagde nej tak, men han blev ved med at spørge, og til sidst tænkte jeg: Nå ja, det er da sikkert sjovere, at lege lidt end at have dansktime. Jeg prøver! Og så fik jeg sgu rollen, fortæller Signe i et interview med Femina.

Hun fik rollen, og det blev begyndelsen på det, der i dag ligner en lovende karriere.

Marie Bach: Kæresten er fan

Inden hun blev kendt som lillesøsteren Sunshine i "Arvingerne" var hun allerede på vej til udlandet, som skuespiller som babe i en bondfilm.

- Det var den vildeste oplevelse. En agent ringede og spurgte, om jeg ville komme til casting, og når man får sådan en chance, så går man bare efter den. Jeg havde købt en fantastisk kjole og stylet mig totalt op og øvet mig, men jeg gik overhovedet ikke videre, siger Marie Bach til Femina, der alligevel følte sig beæret over, at hun var blevet indkaldt til castingen.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close