Marie Askhave er kronisk syg

Skuespilleren Marie Askhave må gå igennem livet hånd i hånd med sin kroniske lidelse

Skuespilleren Marie Askhave må gå igennem livet hånd i hånd med sin kroniske lidelse

Foto: Thomas S. LaursenHver dag igennem hele livet må Marie Askhave, der i øjeblikket er biografaktuel i børnefilmen "Familien Jul", tage medicin. Det fortæller hun, ifølge Billed Bladet, til magasinet Naturli.

LÆS OGSÅ: Marie Askhave: Kysser kun med David Owe derhjemme

Skuespilleren er nemlig ramt af astma.

- Da jeg var barn, måtte jeg ikke komme ud, når det var tåget. Min astma er blevet bedre, men jeg er også medicineret for det hver dag, fortæller skuespilleren, som ikke har det specielt godt med at fylde sig med medicin.

LÆS OGSÅ: Marie Askhave: Vil giftes igen

- En del af mig synes ikke, det er okay at fylde mig med medicin dagligt, men lægen har vist mig et billede af luftrør og bronkier, der stopper til, og det har jeg heller ikke lyst til, siger Marie Akshave.

LÆS OGSÅ: Marie Askhave: Overvejer adoption

Udover astmaen er den 41-årige skuespiller også plaget af høfeber, hvilket forhindrer hende i at slå græs. Rengøring er heller ikke noget, Marie Askhave tåler. Støvet generer hendes luftveje.

LÆS OGSÅ: Marie Askhave og David Owe: Fræk ferie

Det er heller ikke de store portioner af stegt flæsk med persillesovs, som Marie Askhave kører indenbords. Hun er nemlig allergisk overfor persille og hæver helt op i halsen, hvis hun spiser det.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close