Nyheder11. november 2009

Marie Askehave: Vil giftes igen

Den 35-årige skuespiller har lyst til at sige ja igen. Dog ikke til gemalen David Owe
Af af
- Hvis jeg var mere hjernevasket og feminin, ville livet være nemmere, siger Marie Askehave
- Hvis jeg var mere hjernevasket og feminin, ville livet være nemmere, siger Marie Askehave
 Foto: All Over

Det er over 3 år siden, at Marie Askehave sagde ja til kollegaen David Owe i Nibe Kirke. Alligevel går de begge i giftetanker igen, og ingen af dem er særlig nøjeregnende med, om det bliver med en kvinde eller mand.

- David og jeg kunne godt have brug for at blive gift med en rigtig god kone, men det måtte også gerne være en mand, fortæller hun i et interview i Femina.

Parret søger dog ikke en ny partner på lagnerne, men derimod en til at muge ud i deres hjemlige rod og gøre rent. Det gider de nemlig ikke selv.

Indvilger man i at skure det celebre pars gulve, skal man være forberedt på 2 temperamentsfulde arbejdsgivere. I begyndelsen af deres forhold skændtes de hele tiden, fortæller den 35-årige skuespiller.

Det er dog blevet bedre med årene.

- Nu er vi som et puslespil med 2 brikker, som bare passer sammen, siger hun.

En sart lille feminin "ting" skal man dog ikke forvente at finde i Marie Askehave.

Hun er bedre til at støbe fundamenter end til at købe tøj. Sidstnævnte interesser hende ikke. Det sørger David i stedet for at købe til hende. Udi fundamentstøbningen er hun imidlertid på hjemmebane. Sidst gik de ud over soveværelsets undergrund, som nu er så solidt, at der ikke skulle være risiko for sammenbrud, selv om parret formentlig meget snart kaster sig ud i forsøg på familieforøgelse.

For børn skal man vel have, er hendes lidt kryptiske rektion på det spørgsmål.

Sponsoreret indhold