Nyheder8. november 2016

Marianne fra "Livet er fedt": Ramt af hjernetumor

For 15 år siden blev Marianne Klüver landskendt, da hun deltog i TV2-programmet "Livet er fedt". I dag er hun ensom og ramt af hjernetumor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-0020304.jpg
 Foto: TV 2

For 15 år siden kunne danskerne for første gang følge Marianne Klüvers kamp mod de overflødige kilo i TV2-programmet "Livet er fedt".

I dag kæmper hun med meget mere end overvægten.

- Sygdommene er væltet ned over mig. Jeg har fået sukkersyge, en blodprop i benet, en slidt hofte og senest har jeg fået to tumorer i hjernehinden, fortæller Marianne til Ekstra Bladet.

De to hjernetumorer har gjort, at Marianne ikke husker så godt, og så har hun døjet med dobbeltsyn. Hun kan blandt andet ikke læse teksten på TV.

Den tidligere TV-stjerne må heller ikke køre bil. Noget som hun ellers beskriver som noget af det bedste hun ved.

Den eneste måde Marianne har mulighed for at komme rundt på nu, er hendes crosser, og der kommer man ikke langt, når man bor i Høng i Vestsjælland.

- Der er et fitnesscenter og et pizzaria. Det er ligesom det. Der kommer aldrig nogen og besøger mig, så jeg er ret ensom, fortæller Marianne til Ekstra Bladet.

Tilgengæld kører Marianne nogle gange om kap med gemalen, Jens, der også ejer en crosser.

Den tidligere "Livet er fedt"-stjerne afslører også, at hun i dag vejer 30 kilo mere, i forhold til den gang vi så hende i det populære slankeprogram.

Sponsoreret indhold