Kendte19. januar 2016

Adr! Menneskelort i pilleform kan være næste store slankedille

Vi tror altså bare, at vi holder os til at smutte en tur i fitnesscentret og så skærer lidt ned på slikket
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.00282722.jpg
 All Over Press

Du kender det sikkert. Hvert år på denne tid af året dukker der den ene slankekur efter den anden op, men nu har forskere fra Massachusetts General Hospital i Boston fundet på noget, som vi egentlig synes er ret klamt.

De forsker nemlig lige nu i, at man kan tabe sig ved indtage små piller med menneskelig afføring. Ikke din egen afføring selvfølgelig, nej, afføring fra et andet menneske.

Forskerne har i løbet af et seks uger langt forløb undersøgt, hvordan mennesker, der kæmper med overvægt, reagerer ved at indtage frysetørret afføring fra tynde mennesker, det skriver Ars Technica.

Indtil videre har de ikke fundet svar på, om det fungerer, men man har allerede prøvet et lignende forsøg på mus.

Det skulle nemlig angiveligt være mikroberne i afføring, der afgør, om vi bliver tykke eller tynde, og ved forsøget med musene indsatte man de "tynde" mikrober i nogle mus og de "tykke" mikrober i nogle andre mus, hvorefter man gav dem præcis det samme at spise.

De mus, der havde fået de "tykke" mikrober viste sig at blive tykke, og de mus, der havde fået de "tynde" mikrober, viste sig at forblive tynde.

Forsøget på mennesker er ikke afsluttet endnu, men Elaine Yu fra Massachusetts General Hospital har udtalt, at man endnu ikke ved, hvordan det hele vil ende.

Uanset, hvad resultatet bliver, så er vi ikke helt sikre på, at vi er klar på at hoppe på sådan en afføringskur. Så tager vi altså hellere en tur i fitnesscentret.

Sponsoreret indhold