Nyheder7. oktober 2016

Marianne Eihilt: Klar til nyt TV-program

Den populære danser Marianne Eihilt er snart at finde i dit fjernsyn igen. Hun skal nemlig være med i et DR-program her i foråret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/marianne_eihilt_foto_claus.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Hun dansede sig til sejren i "Vild med dans" sammen med Robert Hansen og Joachim B. Olsen, men de sidste år har man ikke set Marianne Eihilt valse ind på dansegulvet fredag aften i bedste sendetid.

Den kønne Aarhus-pige har nemlig trukket sig tilbage fra spotlightet. Og i TV-pausen har hun brugt tiden på at finde kærligheden og blive mor til sønnen Frederic, som i dag er halvandet år gammel.

Men nu er hun igen klar til at deltage i DR-programmet "Mig og klassen", som bliver vist på DR 8. november.

- Jeg nåede at sige ja og nej tre-fire gange, og jeg tror, at de var ved at blive skøre af mig til sidst, fortæller Marianne Eihilt til Ekstra Bladet.

Danseren beskriver også sig selv som en genert pige, så derfor er det også en udfordring for hende at vende tilbage til skærmen.

- Jeg synes egentlig, at det var en sjov opgave, men det var lidt grænseoverskridende for mig at vende tilbage i et TV-program, fortæller Marianne til avisen.

Selv om 42-årige Marianne Eihilt ikke længere danser for TV-seerne, så har hun ikke lagt dansen helt på hylden.

Hun driver nemlig tre danseskoler i Aarhus og Randers. Og selv om Marianne ikke savner sin egen deltagelse i "Vild med dans", så følger dansemusen selvfølgelig med, når det bliver vist klokken 20 hver fredag på TV2.

null

Sponsoreret indhold