Nyheder7. oktober 2016

Vickie Jo: Jeg savner ikke "Vild med dans"

Hun nåede at være med i ”Vild med dans” fem gange, og hele to gange kunne hun danse sig til tops i det populære fredagsprogram, men i dag savner Vickie Jo Ringgaard ikke programmet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-71756.jpg
 Foto: All Over

Hun har stået øverst på ”Vild med dans”-podiet sammen med skuespilleren David Owe og racerkøreren Casper Elgaard, men i dag er det seks år siden, at Vickie Jo Ringgaard sidst var med i ”Vild med dans”. Og hun savner det ikke.

- Alle spørger også, om jeg ikke savner det. Og jeg savner det ikke. Men dermed ikke sagt, at jeg ikke har elsket det – for det har jeg. Men jeg savner det ikke. Det har fyldt så meget og været hele min værktøjskasse og identitet, så det har været en rejse og proces at vinkle det over på noget andet. Men jeg nyder at se ”Vild med dans”, fortæller Vickie Jo til Ekstra Bladet.

Men en ting savner Vickie Jo dog ved danseprogrammet.

- For mig var det et job, og jobopgaven var enormt interessant i ”Vild med dans”. Det kan jeg godt savne. Samtidig er det en kæmpe opgave, at du ikke skal få et andet menneske til at se dårlig ud, men at du tværtimod skal prøve at bevare værdigheden for det her menneske, fortæller hun til avisen.

Den tidligere danser er også meget klar i spyttet, når hun bliver spurgt, om hun kunne tænke sig at deltage i ”Vild med dans” igen.

- Nej, det kunne jeg ikke, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Udover David Owe og Casper Elgaard, så nåede Vickie Jo også at danse med Gert Bo Jacobsen, Allan Nielsen og Joachim Boldsen.

I har Vickie Jo skiftet danseskoene ud med et job som key account manager hos fodboldklubben Brøndby.

Se flere billeder af skønne Vickie Jo i galleriet herunder

Vickie Jo Ringgaard

Sponsoreret indhold