Nyheder16. juni 2018

Maria Montell: Sådan genforelsker vi os

Maria Montell genforelsker sig ofte i sin mand. Det sker blandt andet, når de sætter sig ved bålet og kigger ind i flammerne med en flaske hvidvin.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maria_montell_og_tomas_villum_jensen_3.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Bålet ulmer i tusmørket, mens 49-årige Maria Montell og 47-årige Tomas Villum Jensen sidder med hver deres glas hvidvin og kigger ind i flammerne.

Parret kan snart fejre kobberbryllup, men selv om den første vanvittige forelskelse har lagt sig, slår deres forhold stadig gnister.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/tomas_villum_og_maria_montell.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Tomas og Maria til Elle Style Awards. (Foto: Thomas Laursen)

– Vi laver ofte bål i vores egen have. Sidste gang vi gjorde det, var her i pinsen. Så sad vi der og klaskede myg og kiggede ind i bålet. For mig kan det næsten ikke blive mere romantisk.

– Så kan jeg godt genforelske mig. Han ser meget bedre ud i det lys, griner Maria Montell, da SE og HØR møder hende på Nivaagaard i Nordsjælland til en snak om romantik, da hun optræder til ”En romantisk aften i Botanisk Have” grundlovsdag.

– Det er vigtigt, at man genforelsker sig i sin mand, når man har været sammen i mange år. Det kan man for eksempel gøre ved at tage til fest og danse sammen. Når man bliver ældre, er der mange ting, man ikke orker. Men vi bliver nødt til lige at orke det, fordi vi kan vågne om morgenen med et smil på læben og tænke tilbage på den fest, siger sangerinden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/maria_montell1.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Parret har i dag Villum på 13, Smilla på 11 og Lilly på syv år. (Foto: Dan Mariegaard)

Til sommer kan parret fejre kobberbryllup, og hvad der skal ske, er planlagt.

– Vi skal på Roskilde Festival lige præcis den dag. Det er uden børn, så vi kan bare nyde hinanden, siger sangerinden.

Sponsoreret indhold