Nyheder1. juli 2017

Maria Montell: -Jeg tør alt med Tomas

Ægteparret arbejder sammen om alt fra indsatser i Afrika til musikvideoer, og der er aldrig kurrer på tråden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maria_1.jpg
 (Foto: All Over Press)

De har en hverdag sammen med tre børn, utallige rejser til blandt andet Afrika for at sikre rent drikkevand og danner fælles front i Røde Kors' Klub 100. Alligevel gider sanger og sangskriver Maria Montell og filminstruktør Tomas Villum Jensen godt lave flere ting sammen.

Så da Maria Montell skulle indspille video til sin nye single "En ny dag", var det oplagt at lade ægtemanden instruere. Især fordi parrets kærlighed er en af drivkræfterne bag sangen, afslører Montell.

- Sangen handler om, at vi efter mange år kan blive lidt nyforelskede i hinanden og livet igen. Jeg er 48 og har en masse børn, men jeg kan stadig mærke den der boblende fornemmelse af at være i live og fyre den af, fortæller sangerinden.

Med et så højtflyvende tema stod det klart for Tomas Villum Jensen, at han ville have Maria Montell op i luften. Tankerne gik på luftballon og et svævefly.

- Det med svævefly har jeg selv haft det lidt svært ved. For man klikker nærmest bare vingerne på, og sådan nogle legetøjsfly skal man jo i udgangspunktet holde sig fra. Så jeg tænkte, det var meget smartere at sende Maria op og så selv blive på landjorden, griner Tomas Villum Jensen.

Og op at flyve kom hun. Også selv om seancen med svæveflyet var vild for sangerinden. Dog blev angsten aldrig for voldsom, for Maria Montell fortæller, at hun i nye og uvante situationer suger ro fra sin mand.

- Han får mig til at springe ud i tingene. Selv hvis jeg ikke helt tør noget - som med svæveflyet - så hvis Tomas står og er helt rolig, så tør jeg godt alligevel, fortæller Maria Montell.

En del af roen og tilliden kommer af parrets mange år sammen og af, at de deler eventyrlyst og sult på nye oplevelser. Så det at indspille en musikvideo sammen, kan på ingen måde rykke ved humøret eller føre til uenigheder.

- Vi er jo vant til at lave alt muligt sammen. For eksempel har vi besteget Kilimanjaro sammen, så det her er ingenting. Vi har oplevet hinanden i langt mere pressede situationer, griner Montell.

Du kan se sangerindens nye musikvideo her:

Sponsoreret indhold