Nyheder 1. juni 2018

Maria Montell inden kobberbryllup: Sådan holder vi romantikken i live

Til sommer kan Maria Montell fejre kobberbryllup med sin mand Tomas Villum Jensen. Her fortæller hun, hvad de gør for at holde romantikken i live.
(Foto: Peter Grosen)

Efter at Maria Montell for 15 år siden lod sig overtale til en date med Tomas Villum Jensen, fandt hun hurtigt ud af, at han var og er perfekt for hende.

Det skete tilbage i 2003, da de arbejdede på henholdsvis ”Stjerne for en aften” og ”Idols”, og begge programmer var endt i Aarhus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Der tog jeg på kasino sammen med Natasja Crone og Uffe Holm og Tomas. Dengang havde vi aldrig mødt hinanden før. Bagefter insisterede Tomas på, at vi skulle mødes igen. Til sidst sagde jeg ja.

Hun faldt da også pladask for den to år yngre filmproducer, og efter tre måneder bar kærligheden frugt.

– Vi fik vores søn i 2004, så han kom ret hurtigt, siger 49-årige Maria Montell med et smil.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

– Det var mange ting, jeg faldt for. Han havde hele pakken, og han kunne det hele. Han er sjov, han kan lave film, han er flabet, og han er en god far. Vi passer bare godt sammen. (Foto: Thomas Laursen)

Parret har i dag Villum på 13, Smilla på 11 og Lilly på syv år. De tre arvinger betyder, at hverdagen ofte bliver fyldt med praktiske gøremål og henten og bringen, samtidig med at deres job som henholdsvis sangerinde og filmmager skal passes.

– Jeg tror, jeg er lige så dårlig som alle mulige andre til at få romantik ind i hverdagen. Det er svært, da det ofte handler om at få tingene til at køre.

– Derfor er det vigtigt, at mor og far nogle gange laver ting sammen alene. Vi er heldige, at vi ofte er på arbejdsture sammen uden børnene. Vi har lavet en dokumentar i Afrika, besteget Kilimanjaro sammen og har lige været i Cuba at lave musikvideo til min nye sang ”Soy Maria”.

– Der kan vi få gang i romantikken, både fordi vi er alene, og fordi vi ser nogle ting, som gør, at vi kommer til at værdsætte vores liv, siger sangerinden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Maria Montell nyder livet samme med manden Tomas og deres tre børn Villum, Smilla og Lilly. (Foto: Dan Mariegaard)

Et liv med musik

Marias bidrag til ”En romantisk aften i Botanisk Have” er en del af en turné, Maria Montell drager ud i landet med. Hun udgav i begyndelsen af året sit 8. album ”Soy Maria”.

– Musik har betydet alt for mig altid. Jeg har sunget, siden jeg var en lille pige. Musikken er mit liv og mit job. Det er det, jeg er, foruden at jeg er mor, slår sangerinden fast.

Hun glæder sig til at underholde og forhåbentlig give publikum en aften, hvor der igen bliver fyret lidt op i kærligheden.

– Det handler om at nyde øjeblikket og ikke tænke på så meget andet, for når man nogle gange har så sindssygt travlt, er det vigtigt at leve i nuet og blive genforelsket i en, som man måske råber og skriger lidt ad i hverdagen, lyder det fra Maria Montell.

Hør Marias seneste single herunder

Sponsoreret indhold