Nyheder1. marts 2013

Maria Lucia: Gav dreng næseblod

Skønheden har en højt udviklet retfærdighedssans
Af af
Bag Maria Lucia's yndige ydre gemmer sig noget af et temperament.
Bag Maria Lucia's yndige ydre gemmer sig noget af et temperament.
 Foto: All OverMan skulle ikke lige tro det, når man kigger på yndige Maria Lucia, men den musikalske skuespillerinde gemmer på lidt af et iltert temperament.

Der skal en hel del til at sætte ild til det, men når det sker, er den populære brunette ikke til at stoppe.

- Jeg ved, at jeg engang har tyet til vold, fordi der var et menneske, der var meget ubehagelig overfor én, jeg holdt rigtig meget af, fortalte Maria Lucia til Seoghør.dk, da hun sammen med veninden Julie Steincke var til premiere på "Skytten" i Imperial.

Retfærdigheds-sansen hos den 29-årige skuespillerinde er så stor, så hun i visse situationer kan gå hen og blive direkte farlig.

Maria Lucia: På bodega i joggingtøj

- Sådan noget med at være ubehagelig overfor andre uden, at det har nogen betydning, det bliver jeg enormt provokeret af. Jeg kan ikke holde det der med at provokere for provokationens skyld ud. Der sker der et eller andet inde i mig, der slår helt klik, forklarede Maria Lucia og fortsatte:

- Så mander jeg mig op, skyder brystet frem, sætter kniplerne op foran ansigtet. Og så kan de bare komme an.

Maria Lucia gav fyr næseblod

Og så kunne man fristes til at tro, at Maria Lucia havde stukket fyren en flad - men så let slap han ikke.

- Jeg gav ham ikke en på siden af hovedet. Jeg gav ham den lige på næsen. Men, okay, jeg var ikke så gammel. Jeg gik i fjerde klasse, og han mobbede min veninde, storsmilede hun.

Den dårlige samvittighed meldte sig dog hurtigt.

- Jeg turde ikke komme ind til den næste time, fordi jeg vidste, at jeg havde gjort noget galt. Man må jo ikke slå. Læreren kom ud og fandt mig grædende under rampen i skolegården. Han fik jo næseblod og alt muligt. Men han mobbede aldrig min veninde igen ...

Maria Lucia: Tror på det overnaturlige

Sponsoreret indhold