Keld Heick: Maria Hirse er kommet i uheldigt selskab

Foto: All Over

Lørdag formiddag troppede betjente op i et sommerhus i nordsjællandske Vejby.

I sommerhuset fandt de dyre tyvekoster – og de anholdt den tidligere TV-stjerne Maria Hirse og hendes kæreste, Kim Nordal, der har forbindelse til rockergruppen Bandidos.

Sagen har rystet Keld Heick, der kender Maria Hirse fra dengang, hvor de begge arbejdede på ”Lykkehjulet”.

Til BT siger Keld Heick:

- Tænk at hun er blevet blandet ind i sådan en sag. Det er synd for hende, synes jeg, og jeg håber virkelig, at hun kommer godt ud af det og videre med sit liv på en god måde.

Keld Heick fortæller også til BT, at han undrer sig over, at Maria Hirse har fundet sammen med en fyr, der har forbindelse til den berygtede rockerklub.

- Jeg ved jo ikke, hvad der er sket, men ma kan måske forestille sig, at det handler om, at hun er kommet i et uheldigt selskab. Man kan hurtigt blive trukket med ned i noget.

Maria Hirse og kæresten Kim Nordal blev lørdag anholdt formiddag og kørt til afhøring hos Nordsjællands Politi.

Efterfølgende ransagede politiet sommerhuset, hvor de fandt både PH-lamper, et Phillippe Starcke-spisebord, dyre fladskærme og dyre vine på ejendommen.

Begge nægter sig ikke skyldige i hæleri.

- Jeg har ikke erkendt hæleri, fortæller Maria Hirse kortfattet til BT.

Maria Hirse og Bengt Burg i \

Maria Hirse og Bengt Burg i "Lykkehjulet". Foto: All Over

Maria Hirse blev kendt i en brede offentlighed som ”Lykkehjuls”-baben fra 1995-2001, og hele Danmark sukkede over den smukke skønhed.

Det gjorde mangemillionæren Peter Asschenfeldt også, som giftede sig med Maria og sammen fik de en datter.

I dag danner hun par med Kim Nordal, der er såkaldt prospect i rockerbanden Bandidos.

Maria Hirse har også været gift med Jacob Mejlhede.

Parret mødte hinanden, mens Jacob Mejlhede var underholdningschef på TV2, hvor Maria Hirse arbejdede som bogstavvender i "Lykkehjulet". Parret valgte at gå hver til sit, efter at Maria Hirse igennem mange år havde kæmpet med en hjertefejl.

- Han mente ikke, jeg fejlede noget, så mens jeg blev mere og mere syg, skulle jeg samtidig kæmpe med den dårlige samvittighed over, at jeg overhovedet var syg, har Maria Hirse tidligere fortalt.

Sammen med Jacob Mejlhede fik Maria Hirse sønnen Gabriel.

Selvsamme hjertesygdom var også årsag til, at Maria Hirse for år tilbage skrev testamente til sine to børn, Victoria og Gabriel. Lægerne havde fundet ud af, at hendes hjerte kun pumptede med 25 procent, og der var risiko for, at lægerne ikke kunne redde hende.

 - Jeg skrev alle mine ønsker ned for mine børn. Andet kunne jeg ikke gøre, men det var så forfærdeligt, at jeg var nødt til at slå det ud af hovedet bagefter. Ellers kunne jeg ikke leve videre, har den tidligere TV-vært fortalt i et stort interview med Ude og Hjemme.

I dag danner hun altså par med Kim Nordal, der er såkaldt prospect i rockerbanden Bandidos.

I december 2015 faldt Maria Hirse af en hest og kom slemt til skade. Hun blev indlagt på hospitalet med blødninger i hjernen:

- Jeg har været så uheldig at pådrage mig blødninger i hjernen efter et fald fra min hest i onsdags - så lige p.t. er jeg ikke helt nem at få fat i, men da der er fremgang fra dag til dag med mig, så håber jeg på, at jeg vil kunne holde jul hjemme og ikke på sygehuset, skrev Maria på sin private Facebook-profil i december 2015.

Du kan se billeder af Maria Hirse og hendes kærester gennem tiden i det store galleri herunder:

Maria Hirse (billeder af hende og hendes kærester gennem tiden)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close