Manu Sareen planlægger sommerbryllup i bilen

Foto: All Over Press

Den 27. august 2016 bliver en stor dag for Alternativet-politikeren Manu Sareen. Han skal nemlig giftes med sin kæreste, Solveig Wandall.

Men bryllupsplanlægningen er langtfra færdig, og derfor skal der tages store beslutninger i den kommende uge, hvor parret kører fra Danmark til Paris.

- Det er et større projekt, end jeg troede, hold da op, altså. Vi kommer hele tiden i tanker om noget nyt, vi skal have styr på. Om vi har nok champagneglas og de rigtige gafler til krabberne, fortæller Manu Sareen.

Det var egentlig meningen, at turen til Paris skulle foregå på cykel med Team Rynkeby, men set i lyset af politikerens styrt på en træningstur for halvanden måneds tid siden, er bilnøglerne fundet frem i stedet.

Sareen døjer nemlig stadig med hovedpine efter den hjernerystelse han fik, da en bildør pludselig åbnede foran ham på cykelstien.

- Det er virkelig uheldigt. Til gengæld følger vi efter holdet i bil og hjælper til, hvor vi kan. Men virkeligheden er også bare, at vi faktisk bliver nødt til at planlægge brylluppet undervejs, for vi er kommet sent i gang, griner han.

Det er anden gang, Manu Sareen skal giftes. Hans første kone var Anya Degn, som han har børnene Cilja, Alvin og Felix med. Efter deres skilsmisse i 2013 kom der gnister i luften, da politikeren mødte Solveig Wandall helt tilfældigt.

- Jeg mødte hende på gaden, hvor hun spurgte, om hun måtte sende mig en mail om et arrangement. Jeg kunne godt nok ikke komme til det, men efterfølgende mødte vi hinanden fem eller seks gange igen, også tilfældigt på gaden. Det var virkelig syret, siger han.

Og derfra "skete tingene bare", forklarer Manu Sareen.

Solveig Wandall er psykolog, og hun er ikke vild med at skulle være en offentlig person, selv om hendes kommende mand er det. Hun er et meget privat menneske, og derfor bliver der ikke afsløret mere om hende, forklarer Manu Sareen.

Brylluppet bliver den 27. august i Christianskirken i København, hvor politikerens to gode venner og præster Flemming Pless og Jesper Mønsted står for vielsen. Og så går turen videre til den fest, som endnu ikke har alle detaljer på plads. Men i store træk ved 49-årige Manu Sareen godt, hvad han kan forvente af aftenen.

- Vi har et festlokale, hvor vi holder festen med alle dem, vi elsker. Det bliver så fedt, siger han.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close