Manniche i gavehumør: Støt kampen mod kræft og vind

Mai Manniche udlodder nu disse øreringe i kampen mod kræft

Mai Manniche udlodder nu disse øreringe i kampen mod kræft

Foto: Mikael Rieck og privatHvert år bliver hundredvis af børn ramt af kræft, og nu går smykkedesigner Mai Manniche ind i kampen mod den frygtede sygdom.

Mai Manniche har nemlig valgt at udlodde et sæt fantastiske stjerne-diamantøreringe med intet mindre end 0.38 carat til en værdi af 4799 kr. - og samtidig med at du deltager i lodtrækningen om de smukke øreringe, er du med til at støtte kampen mod kræft.

LÆS OGSÅ: Kendte samler penge ind til kampen mod kræftDe smukke øreringe (Foto: Privat)


Konkurrencen foregår på den måde, at du deltager i konkurrencen ved at donere minimum 100 kroner til foreningen Familier med kræftramte børn.

Sådan deltager du:
Send din donation til vores Mobilepay-nummer: 22 39 59 62
Skriv i bemærkningsfeltet: FMKB
Konkurrencen løber indtil d. 21/2 - 2015, og der trækkerslod blandt ALLE donationer på 100 kroner og derover.

LÆS OGSÅ: Irina samler penge ind til kampen mod kræft

Foreningen Familier med kræftramte børn gør en stor indsats for at hjælpe, og i samarbejde med SE og HØR har seks kendte danskere, blandt andre Mai Manniche, sagt ja til en udfordring, der skal skaffe mange penge til formålet.

Foruden Mai Manniche har Sophie Løhde, Frederik Fetterlein, Brian Holm, Per Hillo og Jacob Risgaard hver fået 10.000 kroner, som de i løbet af de kommende seks uger skal få til at yngle. Mai Manniche vil altså forsøge at finde penge ved at udlodde de smukke øreringe.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close