Nyheder25. februar 2014

Divaen Irina hjælper kræftramte børn

Smider kendis-faktor ind i indsamling
Af af
Frække Irina hjælper kræftramte børn.
Frække Irina hjælper kræftramte børn.
 Foto: Thomas Laursen

Reality-divaen, den ukrainsk-fødte Irina Babenko, kaster nu sine sammenlagt små 50.000 følgere på sociale medier ind i kampen for at hjælpe kræftramte børn.

Frække Irina kæreste med stjerne-dj

Irina, der har deltaget i tv-programmerne "Selvoptaget", "Mig og min mor", "Den halvnøgne sandhed", "Fristet" og Divaer i Junglen" fortæller selv, at hun er blevet kontaktet af organisationen bag indsamlingen.

- I har muligvis bemærket, at der er en indsamling igang til kræftramte børn i øjeblikket. Der er behov for, at det når ud til så mange som muligt. Jeg har valgt at lave en indsamling, som er i gang i en lille periode og jeres donation (der er taknemmelighed for alle slags beløb) går ubeskåret til kræftramte børn og deres familier i den meget svære tid. Jeg håber af hele mit hjerte, at I finder lidt tid til at gå ind og støtte denne sag, skriver Irina på sin blog, irinathediva.dk.

Frække Irina støtter vred reality-kollega

Pengene fra indsamlingen går ubeskåret til organisationen "Familier med kræftramte børn", der "formidler personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og udbreder kendskabet til de vilkår, disse lever under".

Irinas indsamling er lige begyndt, og hendes mål er at indsamle 5.000 kroner til det gode formål.

Indtil videre er der doneret 50 kroner, men med Irinas kendisfaktor skal målet nok blive nået inden deadline.

Du kan støtte Irinas indsamling her.

Sponsoreret indhold