Nyheder6. oktober 2017

Mange nye tip i Emilie Meng-sagen

Politiet mangler dog stadig det afgørende tip i sagen om drabet på 17-årige Emilie Meng
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emilie-meng.jpg
 (Foto: Privatfoto)

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har de seneste dage fået 45 henvendelser fra borgere, der mener at have oplysninger, der føre til opklaringen af drabet på den 17-årige Korsør-pige, Emilie Meng.

Emilie Meng forsvandt natten til søndag den 10. juli 2016 efter en bytur i Slagelse sammen med tre venner.

Vennerne sagde farvel til hinanden på Korsør Station, og mens de tre andre valgte at tage en taxa hjem, ville Emlie Meng gå det sidste stykke hjem, en gåtur på lige præcis 3,3 kilometer. Men Emilie Meng vendte aldrig hjem.

Liget af Emilie Meng fundet juleaftensdag

En storstilet eftersøgning blev sat i gang, og både politi og private ledte intensivt efter teenagepigen. Juleaftensdag 2016 blev liget af Emilie Meng fundet i en sø ved Borup på Midtsjælland – mere end 60 kilometer fra Korsør Station, hvorfra hun forsvandt sidste sommer. Siden da har politi og efterforskerne forsøgt at løse den bestialske mordsag, men man er endnu ikke i stand til at gå ud og anholde en gerningsmand, der har et halvt års forspring i forhold til Emilies forsvinden og fundet af hendes lig. Men i denne uge oplyste Sydsjælllands og Lolland-Faslerts Politi, at der er nyt i den forfærdelige sag, der har optaget hele den danske befolkning i mere end et år.

Kan have set gerningsmanden

Et nyt vidne har meldt sig, og vidnet kan måske have set gerningsmanden, som tog livet af den unge pige. I en pressemeddelelse oplyser politiet, at det nye vidne søndag morgen den 10. juli 2016 – dagen, hvor Emilie Meng forsvandt i Korsør – så en bil ved Regnemarks Bakke: - Ved siden af bilen stod en mand, og det så ud, som om han løftede på en tung genstand. Regnemarks Bakke er interessant, fordi det var der, Emilie Meng blev fundet juleaftensdag 2016, fortæller politiet i pressemeddelelsen. - Vidnet fortæller også, at hun kørte bag en traktor på Vestre Ringvej, hvilket fik vidnet til at sænke farten. Der var også en anden bil bag ved traktoren. Derfor bad politiet i denne uge alle, der har været i nærheden af nedkørslen ved Vestre Ringvej til Regnemarks Bakke i Borup mellem klokken 7.00 og 9.00 søndag den 10. juli 2016, om at henvende sig til politiet på 114. Og opfordringen har kastet en række henvendelser fra borgere af sig til politiet, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV 2. 45 borgere er kommet med oplysninger Hele 45 personer har henvendt sig med oplysninger i sagen. - Vi er meget tilfredse med, at så mange har reageret på den omtale, der var om sagen, siger Søren Ravn Nielsen, som er vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV 2. Han forventer, at der kommer flere henvvendelser de kommende dage. Lige nu resterer et arbejde med at gennemgå de mange henvendelser fra borgerne. - Vi kigger på henvendelserne for at validere dem, i forhold til om det er oplysninger, vi har i forvejen, eller om det er nogle, der kan bringe os videre i efterforskningen, siger Søren Ravn Nielsen til TV 2. Der er dog endnu ikke kommet så konkrete henvendelser, at politiet har anholdt en mulig gerningsmand, så Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi håber satadig på flere henvendelser i sagen. - Hvis der er nogen, som sidder med en mistanke mod en konkret person eller har en viden, der ikke er delt med politiet, så beder vi dem om at henvende sig til os, siger Søren Ravn Nielsen til TV 2. Tidligere i sagen har politiet uden resultat efterlyst en fører af en lys Hyundai I30, der var ved Korsør Station på det tidspunkt Emilie Meng forsvandt. Bilen blev fanget af et overvågningskamera, men Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har aldrig fået kontakt til føreren af den lyse Hyundai.

Sponsoreret indhold