Nyheder4. oktober 2017

Politiet søger hjælp: Så nyt vidne Emilies drabsmand?

Et nyt vidne har meldt sig i sagen om dræbte Emilie Meng, der forsvandt i juli 2016. Vidnet fortæller, at vedkommende den skæbnesvangre dag så en lys bil parkeret ved Regnemarks Bakke med bilens bagklap åben. Stedet er interessant, fordi det var der, at Emilie Mengs lig blev fundet juleaftensdag sidste år. Politiet beder nu offentligheden om hjælp
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_88.jpg
 Foto: Privatfoto

Venner og familie havde til det sidste håbet, at de ville få hende hjem i live.

Desværre var det ikke sådan, det gik.

Juleaftensdag sidste år blev liget af 18-årige Emilie Meng fundet i en sø ved Borup på Midtsjælland – mere end 60 kilometer fra Korsør Station, hvorfra hun forsvandt sidste sommer.

Siden da har politi og efterforskerne forsøgt at løse den bestialske mordsag, men indtil videre har der ikke været et gennembrud i sagen.

Nu oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at der er nyt i sagen.

Et nyt vidne har således meldt sig, og vidnet kan måske have set gerningsmanden, som tog livet af den unge pige.

I en pressemeddelelse oplyser politiet, at det nye vidne søndag morgen den 10. juli 2016 – dagen, hvor Emilie Meng forsvandt i Korsør – så en bil ved Regnemarks Bakke:

- Ved siden af bilen stod en mand, og det så ud, som om han løftede på en tung genstand”. Regnemarks Bakke er interessant, fordi det var der, Emilie Meng blev fundet juleaftensdag 2016, fortæller politiet i pressemeddelelsen.

- Vidnet fortæller også, at hun kørte bag en traktor på Vestre Ringvej, hvilket fik vidnet til at sænke farten. Der var også en anden bil bag ved traktoren.

- Derfor beder politiet nu alle, der har været i nærheden af nedkørslen ved Vestre Ringvej til Regnemarks Bakke i Borup mellem klokken 7.00 og 9.00 søndag den 10. juli 2016, om at henvende sig til politiet på 114. Uanset om man mener at have set noget vigtigt eller ej, vil politiet gerne tale med de personer, der har været i området i dette tidsrum.

Emilie Meng forsvandt natten til søndag den 10. juli efter en bytur i Slagelse sammen med en tre venner.

Vennerne sagde farvel til hinanden på Korsør Station, og mens de tre venner valgte at tage en taxa hjem, ville Emlie Meng gå det sidste stykke, en gåtur på lige præcis 3,3 kilometer.

Men Emilie Meng vendte aldrig hjem, og hun mødte aldrig op Sankt Povls Kirke den følgende formiddag for at synge i koret.

I dag ved kun gerningsmanden, hvordan og hvorfor hendes liv sluttede.

Gerningsmanden er stadig ikke fundet her over ét år efter, at én af Danmarkshistoriens største mordgåder tog sin begyndelse.

Mindegudstjeneste for dræbte Emilie Meng

Sponsoreret indhold